Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor deze woning hanteren wij een minimaal bruto maandelijks inkomen en u dient een waarborgsom te kunnen voldoen voor aanvang van de huur.

Berekening: 3 x [brutomaandhuur],-
Berekening: 2 x [brutomaandhuur],-

Let op: Indien u zelfstandig ondernemer bent of u heeft een inkomen anders dan uit een dienstverband voor een werkgever, dan kan er een afwijkende inkomensnorm gehanteerd worden.

Steenbergen

Grimbergen
895,- p.m.

Deze goed onderhouden woning is gelegen aan een ruim opgezette straat in de kindervriendelijke woonwijk `Steenbergen-Zuid`. en heeft veel privacy in de achtertuin.

Woonhuis
Woonhuis
Gestoffeerd
Gestoffeerd
4
4 slaapkamer(s)
01-08-2019
01-08-2019
895,- p.m.

Kenmerken van dit object

Algemeen

Beschikbaar vanaf
01-08-2019
Minimale huurperiode
12 maanden
Type huurovereenkomst
HOV voor onbepaalde tijd
Woonoppervlakte
120 m2
Perceelgrootte
150 m2
Inhoud
380 m3
Bouwlagen
3
Energielabel
niet beschikbaar
Aantal slaapkamers
4
Aantal kamers
5
Aantal toiletten
1
Vloer
Laminaat
Oplevering
Gestoffeerd
Bouwjaar
1980

Voorzieningen

Apart toilet
Aparte douche
Tuin
Vrij parkeren

Over dit object

Indeling van deze woning

Begane grond (laminaat):
Vanuit de entree/hal heeft u toegang tot de toiletruimte, de keuken en de woonkamer. Via een vaste trap heeft u toegang tot de eerste verdieping. Onder de trap bevind zich een ruime trapkast die via de hal is te benaderen.

Eerste verdieping:
De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Via een vaste trap heeft u toegang tot de tweede verdieping. De badkamer is volledig betegeld en beschikt over een douche en een wastafel en aansluiting voor de wasmachine.

Slaapkamer 1: deze (ouder)slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. De kamer is voorzien van een laminaatvloer, de wanden zijn gestukadoord en het plafond is voorzien van spuitwerk. De slaapkamer is voorzien van gordijnen.

Slaapkamer 2: de tweede slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. De kamer is voorzien van een laminaatvloer, de wanden zijn gestukadoord en het plafond is voorzien van spuitwerk. De slaapkamer is voorzien van gordijnen.

Slaapkamer 3: de derde slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. De kamer is voorzien van een laminaatvloer, de wanden zijn gestukadoord en het plafond is voorzien van spuitwerk.

Tweede verdieping:
De ruime zolder is van een ruime slaapkamer. Op de zolder is de cv-ketel en de wasmachine- en drogeraansluiting gesitueerd. De tweede verdieping is voorzien van een laminaatvloer, de wanden zijn gestukadoord en het plafond is gesausd. Er zijn dakvensters geplaatst voor extra daglicht en ventilatie

Ligging:
De woning is gelegen in de kindvriendelijke woonwijk Steenbergen-Zuid.

Over de huurprijs en meer...

Maandelijkse huurprijs 895,-
Waarborgsom 1.790,-
Bruto inkomensnorm 2.685,- p.m.

Vraag het aan Coen Michielsen

Heb je vragen over deze woning of wil je graag een bezichtiging? Neem contact op met Coen Michielsen.

Bel: 0164 – 857151
Mail: coen@hopmanswonen.nl

Altijd de nieuwste woningen in je mail

Blijf op de hoogte van nieuwe woningen.

Voorwaarden

Huurdersprofiel

 • Als kandidaat moet je beschikken over een inkomen. Dit inkomen kan zijn:
  • een actieve loopbaan bij een werkgever,
  • een eigen bedrijf hebben welke tenminste 3 jaar actief is,
  • een pensioen,
  • inkomen uit werk i.c.m. studiefinanciering of alleen studiefinanciering (i.c.m. extra waarborgsom)
 • Een geldige verblijfstitel in Nederland;
 • Een positief betalingsverleden blijkens een creditcheck;
 • Je kunt communiceren in het Nederlands of Engels;
 • Wanneer je transparant bent over vragen en antwoorden betreffende uw aanvraag;

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een waarborgsom aan de verhuurder verschuldigd. Voor deze woning wordt een waarborgsom gerekend van 1.790,- indien er aantoonbaar een vaste werkaanstelling kan worden overlegd. Heb je geen vaste werkaanstelling dan wordt de borg verhoogd tot 3 x de kale huurprijs.

Inkomensnorm

Het bruto maandelijks inkomen dient tenminste 3 x de kale maandhuur te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, loonbeslag, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht.

Let op:

 • Een gezamenlijk gevormd inkomen van een partner wordt slechts voor de helft meegerekend op het totaalbedrag.
 • Indien je geen vast inkomen hebt maar wel een aanzienlijk eigen vermogen (vrij beschikbaar spaargeld), kan je in overleg in aanmerking komen voor een woning. Vraag dit bij ons na voordat je je aanmeldt.
 • Bij onvoldoende inkomen zijn er twee mogelijkheden om aan deze norm te voldoen: een hogere borg en/of een “garantstelling”. Bij een garantstelling staat iemand garant voor de huurder; deze persoon voldoet wel aan de inkomensnorm (5x de huurprijs).

Bezichtigingen

De bezichtiging kan enkel verzorgd worden na het ontvangen van een volledige inschrijving via onze website. Deze inschrijving is gratis en voor onbepaalde tijd beschikbaar. Per mail word je tevens op de hoogte gehouden van nieuw aanbod.

Overgaan tot huren

Heb je na de bezichtiging interesse in de woning en wil je daadwerkelijk overgaan tot huren? Controleer goed of je aan de gestelde voorwaarden voldoet en lees ook de pagina screening door. Hier wordt aangegeven welke documenten je dient te kunnen overleggen. Vervolgens maak je een profiel aan via https://hopmanswonen.verhuurtbeter.nl/. Via deze portal worden jouw documenten opgevraagd en word je gescreend. Het aanmaken van dit profiel kost eenmalig € 30,00 voor 12 maanden. Er vindt geen restitutie plaats.

Niet in aanmerking

Wanneer kom je niet in aanmerking voor een woning bij ons:

 • Uitsluitend een Bijstand- Daklozen- Wajong- of soortgelijke uitkering hebt.
 • Je te maken hebt met schuldhulpverlening (minnelijk of wettelijk WSNP).
 • Een negatieve creditcheck.
 • Er geen volledige inschrijving is.
 • Een van de gevraagde documenten om te screenen ontbreken.