Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor deze woning hanteren wij een minimaal bruto maandelijks inkomen en u dient een waarborgsom te kunnen voldoen voor aanvang van de huur.

Berekening: 3 x [brutomaandhuur]

Let op: Indien u zelfstandig ondernemer bent of u heeft een inkomen anders dan uit een dienstverband voor een werkgever, dan kan er een afwijkende inkomensnorm gehanteerd worden.

Steenbergen

Fuksiastraat
895,- p.m.
Verhuurd onder voorbehoud

In Steenbergen gelegen eengezinswoning met 3 slaapkamers. De is gelegen in de Fuksiastraat in de woonwijk "Steenbergen-Zuid". De woning heeft een eenvoudige uitstraling.
Gelegen in een rustige en kindvriendelijke wijk met o.a. gratis parking voor de deur.

De woning is gelegen op een ruim perceel met aan de achterzijde een ruime tuin. Aan de achterzijde van de woning is een terras aanwezig, een dubbele schuur en daarachter nog een grote tuin. Dit gedeelte is naar eigen idee in te vullen o.a. een moestuin of speeltuin voor de kinderen.

Deze woning is per direct beschikbaar en voor onbepaalde tijd te huur.

Woonhuis
Woonhuis
Kaal
Kaal
3
3 slaapkamer(s)
Per direct
Per direct
895,- p.m.
Verhuurd onder voorbehoud
Deze woning is helaas al verhuurd. Ga naar het overzicht voor alle woningen.

Kenmerken van dit object

Algemeen

Beschikbaar vanaf
Per direct
Minimale huurperiode
24 maanden
Type huurovereenkomst
Onbepaalde tijd
Woonoppervlakte
80 m2
Perceelgrootte
178 m2
Bouwlagen
2
Energielabel
G
Aantal slaapkamers
3
Aantal kamers
4
Aantal toiletten
1
Vloer
Tegelvloer
Oplevering
Kaal
Bouwjaar
1968

Voorzieningen

Apart toilet
Aparte douche
Begane grond aanwezig
Tuin
Vrij parkeren

Over dit object

Algemene omschrijving van deze woning

In Steenbergen gelegen eengezinswoning met 3 slaapkamers. De is gelegen in de Fuksiastraat in de woonwijk "Steenbergen-Zuid". De woning heeft een eenvoudige uitstraling.
Gelegen in een rustige en kindvriendelijke wijk met o.a. gratis parking voor de deur.

De woning is gelegen op een ruim perceel met aan de achterzijde een ruime tuin. Aan de achterzijde van de woning is een terras aanwezig, een dubbele schuur en daarachter nog een grote tuin. Dit gedeelte is naar eigen idee in te vullen o.a. een moestuin of speeltuin voor de kinderen.

Deze woning is per direct beschikbaar en voor onbepaalde tijd te huur.

Algemene omschrijving van deze woning

Begane grond:
Vanuit de entree/hal heeft u toegang tot de toiletruimte, de keuken en de woonkamer. Via een vaste trap heeft u toegang tot de eerste verdieping. Onder de trap bevindt zich nog een berging.

Eerste verdieping:
De overloop geeft toegang tot drie (3) slaapkamers en de badkamer. Via een vaste trap heeft u toegang tot de tweede verdieping. De badkamer is volledig betegeld en beschikt over een douche en een wastafel.

Slaapkamer 1: deze (ouder)slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. De kamer is voorzien van een laminaatvloer, de wanden zijn gestukadoord en het plafond is voorzien van spuitwerk.

Slaapkamer 2: de tweede slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. De kamer is voorzien van een laminaatvloer, de wanden zijn gestukadoord en het plafond is voorzien van spuitwerk.

Slaapkamer 3: de derde slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. De kamer is voorzien van een laminaatvloer, de wanden zijn gestukadoord en het plafond is voorzien van spuitwerk.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping (zolder) is bereikbaar met een vlizotrap.
Op de zolder hangt o.a. de Cv-installatie (HR-combiketel). De zolder is enkel te gebruiken voor opslag/berging.

Tuin:
Aan de achterzijde van de woning is de tuin en delen gesplitst. Er is een terras aanwezig welke volledig bestraat is. Via dit terras zijn beide bergingen bereikbaar. Er is een afgesloten berging en een berging met doorgang naar het tweede (achterste) deel van de tuin.
Het tweede (achterste) deel van de tuin is voorheen gebruikt als moestuin of speeltuin voor de kinderen. U bent verder vrij om dit naar eigen idee te gebruiken of in te richten.

Extra informatie:

- De minimale huurtermijn bedraagt 24 maanden.
- Na de minimale huurtermijn loopt de overeenkomst voor onbepaalde tijd door.
- De woning wordt "KAAL" aangeboden. De aanwezige stoffering mag gebruikt worden maar u bent ook vrij om dit naar eigen idee/ interesses te wijzigen.
- Gratis parkeren in de straat en tevens gehele omgeving.

Over de huurprijs en meer...

Maandelijkse huurprijs 895,-
Waarborgsom 1.790,-
Bruto inkomensnorm 2.685,- p.m.

Vraag het aan Coen Michielsen

Heb je vragen over deze woning of wil je graag een bezichtiging? Neem contact op met Coen Michielsen.

Bel: 0164 – 857151
Mail: coen@hopmanswonen.nl

Voorwaarden

Huurdersprofiel

 • Als kandidaat moet je beschikken over een inkomen. Dit inkomen kan zijn:
  • een actieve loopbaan bij een werkgever,
  • een eigen bedrijf hebben welke tenminste 3 jaar actief is,
  • een pensioen,
  • inkomen uit werk i.c.m. studiefinanciering of alleen studiefinanciering (i.c.m. extra waarborgsom)
 • Een geldige verblijfstitel in Nederland;
 • Een positief betalingsverleden blijkens een creditcheck;
 • Je kunt communiceren in het Nederlands of Engels;
 • Wanneer je transparant bent over vragen en antwoorden betreffende uw aanvraag;

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een waarborgsom aan de verhuurder verschuldigd. Voor deze woning wordt een waarborgsom gerekend van 1.790,- indien er aantoonbaar een vaste werkaanstelling kan worden overlegd. Heb je geen vaste werkaanstelling dan wordt de borg verhoogd tot 3 x de kale huurprijs.

Inkomensnorm

Het bruto maandelijks inkomen dient tenminste 3 x de kale maandhuur te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, loonbeslag, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht.

Let op:

 • Een gezamenlijk gevormd inkomen van een partner wordt slechts voor de helft meegerekend op het totaalbedrag.
 • Indien je geen vast inkomen hebt maar wel een aanzienlijk eigen vermogen (vrij beschikbaar spaargeld), kan je in overleg in aanmerking komen voor een woning. Vraag dit bij ons na voordat je je aanmeldt.
 • Bij onvoldoende inkomen zijn er twee mogelijkheden om aan deze norm te voldoen: een hogere borg en/of een “garantstelling”. Bij een garantstelling staat iemand garant voor de huurder; deze persoon voldoet wel aan de inkomensnorm (5x de huurprijs).

Bezichtigingen

De bezichtiging kan enkel verzorgd worden na het ontvangen van een volledige inschrijving via onze website. Deze inschrijving is gratis en voor onbepaalde tijd beschikbaar. Per mail word je tevens op de hoogte gehouden van nieuw aanbod.

Overgaan tot huren

Heb je na de bezichtiging interesse in de woning en wil je daadwerkelijk overgaan tot huren? Controleer goed of je aan de gestelde voorwaarden voldoet en lees ook de pagina screening door. Hier wordt aangegeven welke documenten je dient te kunnen overleggen. Vervolgens maak je een profiel aan via  https://hopmanswonen.verhuurtbeter.nl/. Via deze portal worden jouw documenten opgevraagd en word je gescreend. Het aanmaken van dit profiel kost eenmalig € 30,00 voor 12 maanden. Er vindt geen restitutie plaats.

Niet in aanmerking

Wanneer kom je niet in aanmerking voor een woning bij ons:

 • Uitsluitend een Bijstand- Daklozen- Wajong- of soortgelijke uitkering hebt.
 • Je te maken hebt met schuldhulpverlening (minnelijk of wettelijk WSNP).
 • Een negatieve creditcheck.
 • Er geen volledige inschrijving is.
 • Een van de gevraagde documenten om te screenen ontbreken.