Verhuurd
Roosendaal
Frans Halslaan
Appartement
3 slaapkamers
66
Kaal opgeleverd
Huurprijs1.145,00p.m.

Wij hebben het genoegen u dit prachtige nieuwbouw (2021) appartement aan te bieden. Een prachtig complex wat in perfecte staat is opgeleverd. Met zijn unieke ligging midden in het bruisende centrum aan de Kade en Frans Halslaan zit u overal middenin. Met uitkijk over het fraaie Kadeplein zit u bij evenementen direct in de gezelligheid. Lopend naar de winkels, restaurants en cafés, hier zit u perfect.

Door zijn hoogwaardige afwerking en de stijlvolle uitstraling waant u zich in een luxe omgeving. Het complex springt er werkelijk tussenuit. Het complex wordt gerealiseerd met fraaie en duurzame materialen dit om het u als bewoner zo comfortabel mogelijk te maken.

De appartementen zijn optimaal geïsoleerd en door zijn hoogwaardige afwerkingen zijn de energielasten vrijwel nihil. Er zijn per appartement voldoende zonnepanelen aanwezig voor het voeden van de warmtepompen in de woningen. Het complex wordt volgens de laatste duurzaamheidsnormen gebouwd, waardoor hoge energieafrekeningen verleden tijd zijn!

Een complete, moderne keuken en een afgewerkte badkamer en toiletruimte zorgen ervoor dat u in een gespreid bedje terecht komt. U heeft verder de mogelijkheid om het appartement naar eigen smaak van vloeren, vitrage en verlichting te voorzien. U kunt hier uw eigen thuis creëren!

Op zoek naar een perfect gelegen en afgewerkt appartement waar u voor onbepaalde tijd kunt wonen, schrijft u zich dan direct in!!

Huurgegevens

HuurovereenkomstOnbepaalde tijd

Huurprijs, borg en inkomensnorm

Maandelijkse huurprijs1.195,00
Borg2.190,-
Bruto inkomensnorm3.435,-p.m.

Deel

Kenmerken.

Type woningAppartement
Woonoppervlakte66
Aantal slaapkamers3
Aantal kamers4
Aantal toiletten2
Aantal bouwlagen1
VloerKaal
OpleveringKaal
Bouwjaar2020
EnergielabelA+++

Huurprofiel.

Minimaal bruto inkomen: 3.435,-
Extra informatie.Apart toiletAparte doucheBalkon

Ligging:

Het appartement is gelegen in het centrum van Roosendaal te weten aan de Frans Halslaan. Vanuit het appartement heeft u uitzicht over het bruisende Kadeplein. Op loopafstand zijn alle gezellige restaurants en cafés van Roosendaal bereikbaar. Ook supermarkten, basisscholen en overige winkels zijn in de korte nabijheid te vinden.

De uitvalswegen richting Breda (25 km), Rotterdam (50 km), Antwerpen (50 km) zijn binnen enkele minuten aan te rijden.

Indeling van het appartement:

Begane grond:
Er is een gezamenlijke entree op de begane grond van het complex. Via het trappenhuis zijn de verdiepingen bereikbaar. Bij de entree bevinden zich tevens de deurbellen en brievenbussen.

Tweede verdieping:
Het appartement komt u binnen in de woonkamer. De woonkamer inclusief keuken is ca. 30 m2.
Er is een open keuken aanwezig. De keuken is vrijwel van alle benodigde inbouwapparatuur v.v. waaronder een inductie kookplaat, afzuigunit, vaatwasser, koelkast en combimagnetron. Daarnaast zijn er diverse kastjes aanwezig voor opslag.
Aan de achterkant, bij de keuken heeft u toegang naar de buitenplaats.

De woonkamer en keuken zijn gelegen in het midden van het appartement van daaruit zijn de overige kamers en ruimtes bereikbaar.
Het appartement beschikt over individuele meters. De meterkast is gesitueerd in de woonkamer direct achter de voordeur.

Via de woonkamer heeft u directe toegang tot de kleine slaapkamer (6,2 m2), de toilet en de CV en wasruimte.

De slaapkamer (6,2 m2) is gelegen aan de achterzijde van het appartement en kijkt uit over de binnenplaats/parkeerterrein van het complex.

De toilet is v.v. een zwevend toilet met fonteintje. De toiletruimte is volledig betegeld.

De techniekruimte is v.v. de warmtepomp en ventilatie installatie. De warmtepomp wordt aangestuurd door de zonnepanelen welke gelegen zijn op het dak van het complex. Alle appartementen in het complex zijn voorzien van een eigen warmtepompinstallatie.

Aan de andere kant van de woonkamer bereikt u eerst een kleine hal/portaal. Via dit portaal heeft u toegang tot de andere twee slaapkamers en de badkamer.
De slaapkamers zijn respectievelijk 9,5 en 7,2 m2. De hoofdslaapkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement en de middelste kamer aan de achterzijde.

De badkamer is gelegen tussen de slaapkamers maar wel met toegang vanuit de hal. De badkamer wordt volledig betegeld opgeleverd en is v.v. een inloopdouche, wastafel en 2e toilet. In de badkamer zijn tevens de aansluitingen voor de wasmachine en droger aanwezig.

Externe ruimte:

Het appartement beschikt over een privé berging voor het stallen van fietsen of overige spullen

Parkeerplaats:

Op het parkeerterrein aan de achterzijde van het complex zijn in totaal 6 parkeerplaatsen aanwezig. Op dit parkeerterrein is 1 parkeerplaats toegewezen aan dit appartement. U mag hier maximaal 1 auto parkeren.
Indien gewenst is het mogelijk een tweede parkeerplaats erbij te huren indien er nog plekken over zijn.

Ook kunt u via Parkeer Beheer Roosendaal in aanmerking komen voor een parkeervergunning in de omliggende straten.

Extra informatie:

- Het appartement wordt KAAL verhuurd. U dient zelf voor de stoffering in het appartement te zorgen. U dient hierbij rekening te houden met de warmte-isolatie van de vloer t.a.v. de vloerverwarming.

- Het appartement is enkel voorzien van ZIGGO-aansluitingen (coax). U kunt enkel tv-internet diensten van Ziggo afnemen of van gerelateerde leveranciers.

- De servicekosten (VvE-bijdrage) zullen ca. € 50,00 p/maand bedragen. Dit maandbedrag is nog niet definitief, maar de verwachting is dat het rond dit bedrag zal uitkomen.

In de servicekosten vallen o.a.
- Glasverzekering
- Energieverbruik algemene ruimtes
- Schoonmaak ramen
- Gebruik van 1 parkeerplaats (maximaal 1 auto)
- Schoonmaak parkeerterrein
- Voordeel van de zonnepanelen

Bezichtigingen

Heeft u interesse in dit appartement, schrijft u zich direct bij ons in.
Zodra er bezichtigingen ingepland kunnen worden, nemen wij contact met u op.

Voorwaarden.

Huurdersprofiel

 • Als kandidaat dient u te beschikken over een inkomen. Dit inkomen kan zijn:
  • een actieve loopbaan bij een werkgever,
  • een eigen bedrijf hebben welke tenminste 3 jaar actief is,
  • een pensioen,
  • inkomen uit werk i.c.m. studiefinanciering of alleen studiefinanciering (i.c.m. extra waarborgsom)
 • Een geldige verblijfstitel in Nederland;
 • Een positief betalingsverleden blijkens een creditcheck;
 • U kunt communiceren in het Nederlands of Engels;
 • Wanneer u transparant bent over vragen en antwoorden betreffende uw aanvraag;

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een waarborgsom aan de verhuurder verschuldigd. Voor deze woning wordt een waarborgsom gerekend van 2.190,- indien er aantoonbaar een vaste werkaanstelling kan worden overlegd. Heeft u geen vaste werkaanstelling dan wordt de borg verhoogd tot 3 x de kale huurprijs.

Inkomensnorm

Het bruto maandelijks inkomen dient tenminste 3 x de kale maandhuur te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, loonbeslag, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Let op:
 • Een gezamenlijk gevormd inkomen van een partner wordt slechts voor de helft meegerekend op het totaalbedrag.
 • Indien u geen vast inkomen hebt maar wel een aanzienlijk eigen vermogen (vrij beschikbaar spaargeld), kunt u in overleg in aanmerking komen voor een woning. Vraag dit bij ons na voordat u uzelf aanmeldt.
 • Bij onvoldoende inkomen zijn er twee mogelijkheden om aan deze norm te voldoen: een hogere borg en/of een “garantstelling”. Bij een garantstelling staat iemand garant voor de huurder; deze persoon voldoet wel aan de inkomensnorm (5x de huurprijs).

Bezichtigingen

De bezichtiging kan enkel verzorgd worden na het ontvangen van een volledige inschrijving via onze website. Deze inschrijving is gratis en voor onbepaalde tijd beschikbaar. Per mail wordt u tevens op de hoogte gehouden van nieuw aanbod.

Overgaan tot huren

Heeft u na de bezichtiging interesse in de woning en wilt u daadwerkelijk overgaan tot huren? Controleer goed of u aan de gestelde voorwaarden voldoet en lees ook de pagina screening door. Hier wordt aangegeven welke documenten u dient te kunnen overleggen.

Niet in aanmerking

Wanneer u niet in aanmerking komt voor een woning bij ons:
 • Uitsluitend een Bijstand- Daklozen- Wajong- of soortgelijke uitkering hebt.
 • U te maken heeft met schuldhulpverlening (minnelijk of wettelijk WSNP).
 • Een negatieve creditcheck.
 • Er geen volledige inschrijving is.
 • Een van de gevraagde documenten om te screenen ontbreken.

Huurprijs en kosten overzicht.

Maandelijkse huurprijs.

Kale huurprijs1.145,00
Servicekosten50,00
Totaal1.195,00

Borg.

Borg2.190,00
Vraag over woning

Wat wilt u graag weten?

Stel hieronder uw vraag over deze woning.