Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor deze woning hanteren wij een minimaal bruto maandelijks inkomen en u dient een waarborgsom te kunnen voldoen voor aanvang van de huur.

Berekening: 3 x [brutomaandhuur]

Let op: Indien u zelfstandig ondernemer bent of u heeft een inkomen anders dan uit een dienstverband voor een werkgever, dan kan er een afwijkende inkomensnorm gehanteerd worden.

Bergen op Zoom

Fortuinstraat
1.195,- p.m.

Volledig gemeubileerd appartement in het centrum van Bergen op Zoom. Dit appartement is gelegen in de Fortuinstraat en beschikt over een ruim dakterras.

Nagenoeg alles binnen handbereik, de Grote Markt, Supermarkt, winkels, cafés en restaurants het ligt allemaal rondom het appartement. Bent u vaak in de stad te vinden en zoekt u een woning dicht bij alle gezelligheid, dan is dit zeker iets voor u!

Het appartement is keurig afgewerkt en van alle gemakken voorzien. Een ruime slaapkamer, recent opgeknapte toilet en badkamer, een woonkamer met uitzicht over het riante dakterras en een aparte keuken.

Appartement
Appartement
Gemeubileerd
Gemeubileerd
1
1 slaapkamer(s)
12-12-2020
12-12-2020
1.195,- p.m.

Kenmerken van dit object

Algemeen

Beschikbaar vanaf
12-12-2020
Maximale huurperiode
24 maanden
Type huurovereenkomst
Naar aard van korte duur
Woonoppervlakte
68 m2
Inhoud
234 m3
Bouwlagen
1
Energielabel
E
Aantal slaapkamers
1
Aantal kamers
2
Aantal toiletten
1
Vloer
Laminaat
Oplevering
gestoffeerd en gemeubileerd
Bouwjaar
1850

Voorzieningen

Apart toilet
Aparte douche
Dakterras

Over dit object

Indeling van dit appartement

Begane grond:
Er is een gezamenlijke entree op de begane grond. Het betreft een kleinschalig complex met in totaal 2 appartementen. De gezamenlijke entree biedt toegang tot de tevens gezamenlijke berging (voor fietsen e.d.) en de trapopgang naar de verdiepingen.
In de entree vind u de meterkasten en de brievenbussen terug.

Eerste verdieping:
Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van het complex. De verdieping is met de trap bereikbaar. U komt het appartement binnen in de hal. Via de hal zijn de slaapkamer, toilet, badkamer en woonkamer bereikbaar.

De slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van het complex met uitzicht over de Fortuinstraat.
Voorheen waren dit 2 kamers maar deze zijn samengevoegd tot een ruime slaapkamer (ca. 15 m2). De slaapkamer is v.v. een 2-persoonsbed met daaronder handige bergruimte en een ruime hoekkast inclusief verlichting.

De toiletruimte is ca. 4 jaar geleden gerenoveerd en v.v. een zwevend toilet en wastafel inclusief meubel.

De badkamer is tevens vernieuwd in dezelfde stijl als de toiletruimte. De badkamer heeft een ruime opzet (ca. 5,5 m2) en is v.v. een douche, design radiator en meubel met dubbele wastafel.

De woonkamer (ca. 22 m2) is gelegen aan de achterzijde van het complex. De woonkamer biedt uitzicht over het dakterras en geeft toegang richting de keuken. De grote raampartijen zorgen voor een extra lichte kamer.

In de doorgang van de woonkamer naar keuken vind u o.a. de was/Cv-ruimte en de toegangsdeur naar het dakterras. De Cv-installatie in de Cv-ruimte dateert van 2016 en wordt jaarljks onderhouden.

De keuken is (ca. 8 m2) en heeft vorig jaar (2019) een upgrade gehad. Het keukenblad is vernieuw evenals de inbouwapparatuur en het schilderwerk en plafonds. De keukenkastjes zijn opnieuw geschilderd. Het aanwezige apparatuur zijn een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, oven en koelkast. Ook de keuken geeft uitzicht over het dakterras.

Dakterras:
Het dakterras (ca. 20 m2) is gelegen aan de achterzijde. Rustig relaxen en volledig uit de wind, hier is het heerlijk genieten. Er is een loungeset met kussens en parasol aanwezig die het extra aangenaam en comfortabel maken.

Extra informatie:

- Het appartement wordt in eerste instantie voor maximaal 24 maanden verhuurd (verlenging in overleg).
- De oplevering is volledig gestoffeerd en gemeubileerd.
- Ideaal voor Expats (max. 2 personen).
- Indien gewenst kan het appartement ook inclusief (GWE, TV-internet, heffingen) gehuurd worden.
- Parkeren is mogelijk d.m.v. een parkeervergunning. De kosten hiervan zijn ca. € 60,00 op jaarbasis. Eventueel zijn er externe parkeer/garageplekken te huur in de korte omgeving.

Over de huurprijs en meer...

Maandelijkse huurprijs 1.195,-
Waarborgsom 2.390,-
Bruto inkomensnorm 3.585,- p.m.

Vraag het aan Coen Michielsen

Heb je vragen over deze woning of wil je graag een bezichtiging? Neem contact op met Coen Michielsen.

Bel: 0164 – 857151
Mail: coen@hopmanswonen.nl

Altijd de nieuwste woningen in je mail

Blijf op de hoogte van nieuwe woningen.

Voorwaarden

Huurdersprofiel

 • Als kandidaat moet je beschikken over een inkomen. Dit inkomen kan zijn:
  • een actieve loopbaan bij een werkgever,
  • een eigen bedrijf hebben welke tenminste 3 jaar actief is,
  • een pensioen,
  • inkomen uit werk i.c.m. studiefinanciering of alleen studiefinanciering (i.c.m. extra waarborgsom)
 • Een geldige verblijfstitel in Nederland;
 • Een positief betalingsverleden blijkens een creditcheck;
 • Je kunt communiceren in het Nederlands of Engels;
 • Wanneer je transparant bent over vragen en antwoorden betreffende uw aanvraag;

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een waarborgsom aan de verhuurder verschuldigd. Voor deze woning wordt een waarborgsom gerekend van 2.390,- indien er aantoonbaar een vaste werkaanstelling kan worden overlegd. Heb je geen vaste werkaanstelling dan wordt de borg verhoogd tot 3 x de kale huurprijs.

Inkomensnorm

Het bruto maandelijks inkomen dient tenminste 3 x de kale maandhuur te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, loonbeslag, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht.

Let op:

 • Een gezamenlijk gevormd inkomen van een partner wordt slechts voor de helft meegerekend op het totaalbedrag.
 • Indien je geen vast inkomen hebt maar wel een aanzienlijk eigen vermogen (vrij beschikbaar spaargeld), kan je in overleg in aanmerking komen voor een woning. Vraag dit bij ons na voordat je je aanmeldt.
 • Bij onvoldoende inkomen zijn er twee mogelijkheden om aan deze norm te voldoen: een hogere borg en/of een “garantstelling”. Bij een garantstelling staat iemand garant voor de huurder; deze persoon voldoet wel aan de inkomensnorm (5x de huurprijs).

Bezichtigingen

De bezichtiging kan enkel verzorgd worden na het ontvangen van een volledige inschrijving via onze website. Deze inschrijving is gratis en voor onbepaalde tijd beschikbaar. Per mail word je tevens op de hoogte gehouden van nieuw aanbod.

Overgaan tot huren

Heb je na de bezichtiging interesse in de woning en wil je daadwerkelijk overgaan tot huren? Controleer goed of je aan de gestelde voorwaarden voldoet en lees ook de pagina screening door. Hier wordt aangegeven welke documenten je dient te kunnen overleggen. Vervolgens maak je een profiel aan via  https://hopmanswonen.verhuurtbeter.nl/. Via deze portal worden jouw documenten opgevraagd en word je gescreend. Het aanmaken van dit profiel kost eenmalig € 30,00 voor 12 maanden. Er vindt geen restitutie plaats.

Niet in aanmerking

Wanneer kom je niet in aanmerking voor een woning bij ons:

 • Uitsluitend een Bijstand- Daklozen- Wajong- of soortgelijke uitkering hebt.
 • Je te maken hebt met schuldhulpverlening (minnelijk of wettelijk WSNP).
 • Een negatieve creditcheck.
 • Er geen volledige inschrijving is.
 • Een van de gevraagde documenten om te screenen ontbreken.