Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor deze woning hanteren wij een minimaal bruto maandelijks inkomen en u dient een waarborgsom te kunnen voldoen voor aanvang van de huur.

Berekening: 3 x [brutomaandhuur]

Let op: Indien u zelfstandig ondernemer bent of u heeft een inkomen anders dan uit een dienstverband voor een werkgever, dan kan er een afwijkende inkomensnorm gehanteerd worden.

Halsteren

Dorpsstraat
795,- p.m.
In optie

Compleet nieuw appartement gelegen in de "Dorpsstraat" van Halsteren. Dichtbij alle winkels/supermarkten en andere voorzieningen.
Het appartement is in zijn geheel nieuw gecreëerd waaronder een nieuwe keuken, badkamer, kozijnen, vloer, CV, elektra en meer. U kunt de eerste bewoner worden van dit moderne appartement op deze fraaie locatie!

Het appartement is gelegen boven een winkel waarbij er de mogelijkheid is een auto te parkeren op het terrein aan de achterzijde van het complex.

Appartement
Appartement
Kaal
Kaal
1
1 slaapkamer(s)
Per direct
Per direct
795,- p.m.
In optie

Kenmerken van dit object

Algemeen

Beschikbaar vanaf
Per direct
Maximale huurperiode
24 maanden
Type huurovereenkomst
Naar aard van korte duur
Woonoppervlakte
56 m2
Bouwlagen
1
Energielabel
niet beschikbaar
Aantal slaapkamers
1
Aantal kamers
2
Aantal toiletten
1
Vloer
PVC
Oplevering
Kaal

Voorzieningen

Aparte douche
Dakterras
Vrij parkeren

Over dit object

Indeling van deze woning:

Begane grond:
De entree / opgang bevind zich op de begane grond aan de zijkant van het pand. Hier vind u o.a. de brievenbus, deurbel met camerafunctie en trapopgang naar het dakterras.

Eerste verdieping (bovenetage):
U komt boven op het riante dakterras (ca. 34 m2). Het dakterras is keurig afgewerkt met vlonder-tegels en omheining. Via het dakterras is het appartement te betreden. U kunt naar binnen via de hal en via de keuken (openslaande terrasdeuren).

Bij binnenkomst vanuit de hal zijn de volgende ruimtes/kamers bereikbaar: Bergkast (ca. 2 m2), Garderobekast, Wasruimte (ca. 2,5 m2), Meterkast, CV-ruimte, Badkamer, Slaapkamer en Woonkamer.

De badkamer (ca. 4 m2) is volledig betegeld op de schuine wand na en heeft een moderne uitstraling. Een zwevend toilet, wastafel en douchecabine zijn in de badkamer aanwezig.

De Slaapkamer (ca. 12 m2) heeft een speelse uitstraling met het puntdak en de houten balken tegen het plafond. De slaapkamer biedt uitzicht over de levendige Dorpsstraat.

De woonkamer en open keuken hebben een ruime opzet (ca. 30 m2). Aan de voorzijde zorgen de 2 dakramen voor extra lichtinval en aan de achterzijde bieden de openslaande terrasdeuren een directe toegang tot het dakterras.

De keuken is voorzien van een inbouwkoelkast, vaatwasser (klein formaat), afzuiginstallatie, 4-pits elektrische kookplaat.

In de Cv-kast hangt een nieuwe CV-installatie (Remeha, bj 2019).

Extern:
Op de begane grond, achter het complex zijn diverse parkeerplaatsen aanwezig. In overleg kunt u gebruik maken van 1 parkeerplek achter het terrein aan te wijzen door de verhuurder.

Extra informatie:

- Het appartement is PER DIRECT beschikbaar.
- De oplevering geschiedt deels gestoffeerd. In het gehele appartement is de vloer aanwezig (PVC en tegels). Vitrage en lampen dient u zelf te verzorgen.
- De huurtermijn wordt in beginsel voor bepaalde tijd (max. 24 maanden) aangegaan. Bij wederzijdse goedkeuring kan dit daarna omgaan in onbepaalde tijd.

Over de huurprijs en meer...

Maandelijkse huurprijs 795,-
Waarborgsom 1.590,-
Bruto inkomensnorm 2.385,- p.m.

Vraag het aan Coen Michielsen

Heb je vragen over deze woning of wil je graag een bezichtiging? Neem contact op met Coen Michielsen.

Bel: 0164 – 857151
Mail: coen@hopmanswonen.nl

Altijd de nieuwste woningen in je mail

Blijf op de hoogte van nieuwe woningen.

Voorwaarden

Huurdersprofiel

 • Als kandidaat moet je beschikken over een inkomen. Dit inkomen kan zijn:
  • een actieve loopbaan bij een werkgever,
  • een eigen bedrijf hebben welke tenminste 3 jaar actief is,
  • een pensioen,
  • inkomen uit werk i.c.m. studiefinanciering of alleen studiefinanciering (i.c.m. extra waarborgsom)
 • Een geldige verblijfstitel in Nederland;
 • Een positief betalingsverleden blijkens een creditcheck;
 • Je kunt communiceren in het Nederlands of Engels;
 • Wanneer je transparant bent over vragen en antwoorden betreffende uw aanvraag;

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een waarborgsom aan de verhuurder verschuldigd. Voor deze woning wordt een waarborgsom gerekend van 1.590,- indien er aantoonbaar een vaste werkaanstelling kan worden overlegd. Heb je geen vaste werkaanstelling dan wordt de borg verhoogd tot 3 x de kale huurprijs.

Inkomensnorm

Het bruto maandelijks inkomen dient tenminste 3 x de kale maandhuur te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, loonbeslag, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht.

Let op:

 • Een gezamenlijk gevormd inkomen van een partner wordt slechts voor de helft meegerekend op het totaalbedrag.
 • Indien je geen vast inkomen hebt maar wel een aanzienlijk eigen vermogen (vrij beschikbaar spaargeld), kan je in overleg in aanmerking komen voor een woning. Vraag dit bij ons na voordat je je aanmeldt.
 • Bij onvoldoende inkomen zijn er twee mogelijkheden om aan deze norm te voldoen: een hogere borg en/of een “garantstelling”. Bij een garantstelling staat iemand garant voor de huurder; deze persoon voldoet wel aan de inkomensnorm (5x de huurprijs).

Bezichtigingen

De bezichtiging kan enkel verzorgd worden na het ontvangen van een volledige inschrijving via onze website. Deze inschrijving is gratis en voor onbepaalde tijd beschikbaar. Per mail word je tevens op de hoogte gehouden van nieuw aanbod.

Overgaan tot huren

Heb je na de bezichtiging interesse in de woning en wil je daadwerkelijk overgaan tot huren? Controleer goed of je aan de gestelde voorwaarden voldoet en lees ook de pagina screening door. Hier wordt aangegeven welke documenten je dient te kunnen overleggen. Vervolgens maak je een profiel aan via  https://hopmanswonen.verhuurtbeter.nl/. Via deze portal worden jouw documenten opgevraagd en word je gescreend. Het aanmaken van dit profiel kost eenmalig € 30,00 voor 12 maanden. Er vindt geen restitutie plaats.

Niet in aanmerking

Wanneer kom je niet in aanmerking voor een woning bij ons:

 • Uitsluitend een Bijstand- Daklozen- Wajong- of soortgelijke uitkering hebt.
 • Je te maken hebt met schuldhulpverlening (minnelijk of wettelijk WSNP).
 • Een negatieve creditcheck.
 • Er geen volledige inschrijving is.
 • Een van de gevraagde documenten om te screenen ontbreken.