In optie
Bergen op Zoom
Burgemeester de Roocklaan
Woonhuis
2 slaapkamers
77
Kaal opgeleverd
Huurprijs1.025,00p.m.
Beschikbaar per 01-09-2022

Schitterend karakteristieke stadswoning in Bergen op Zoom. Het appartement is gelegen in de "Burgemeester de Roocklaan". Het betreft een benedenwoning/appartement met een privé tuin, voor-en-achterkamer, moderne keuken maar een ook verdieping waar de badkamer en slaapkamer gelegen zijn.
De woning kenmerkt zich door de karakteristieke details zoals de glas in lood deuren, de Terrazzovloer, de schouw, Ensuite-kast en de stadstuin.

Kortom een schitterende woning in een zeer groene en gezellige straat!

Huurgegevens

Beschikbaar vanaf01-09-2022
HuurovereenkomstOnbepaalde tijd

Huurprijs, borg en inkomensnorm

Maandelijkse huurprijs1.025,00
Borg2.050,-
Bruto inkomensnorm3.075,-p.m.
Let op, deze woning is in optie. U kunt nog wel reageren om op de reservelijst van deze woning te komen.

Deel

Kenmerken.

Type woningWoonhuis
Woonoppervlakte77
Perceeloppervlakte158
Aantal slaapkamers2
Aantal kamers3
Aantal toiletten2
Aantal bouwlagen1
VloerHout
OpleveringKaal
Bouwjaar1932
EnergielabelD

Huurprofiel.

Minimaal bruto inkomen: 3.075,-
Extra informatie.Apart toiletBegane grond aanwezigLigbadTuin

Algemene omschrijving van deze woning

Schitterend karakteristieke stadswoning in Bergen op Zoom. Het appartement is gelegen in de "Burgemeester de Roocklaan". Het betreft een benedenwoning/appartement met een privé tuin, voor-en-achterkamer, moderne keuken maar een ook verdieping waar de badkamer en slaapkamer gelegen zijn.
De woning kenmerkt zich door de karakteristieke details zoals de glas in lood deuren, de Terrazzovloer, de schouw, Ensuite-kast en de stadstuin.

Kortom een schitterende woning in een zeer groene en gezellige straat!

Indeling van deze woning:

Begane grond:
Binnenkomst in hal. In de hal ligt een schitterende "Terrazzovloer" en fraaie ouderwetse glas in lood haldeur. In de hal zit o.a. de meterkast, de garderobe, 1e toilet, trapopgang, keuken en toegang richting de woonkamer.

De woonkamer (ca. 33 m2) is te verdelen in een voorkamer en achterkamer. De originele en suite deuren zijn helaas niet aanwezig, de en suitekast is nog wel aanwezig, waardoor er een vrije doorgang is naar beide kamers. De ensuitekast is zeer praktisch voor het opbergen van diverse spullen. In de achterkamer zijn 2 afgesloten kasten gemaakt en in de voorkamer voornamelijk te gebruiken als boekenplank.

De voorkamer is ca. 17 m2 en de achterkamer ca. 16m2.
Via de achterkamer zijn via de openslaande tuindeuren de riante stadstuin bereikbaar. De tuin is bijna 100 m2 groot en deels voorzien van terras en deels van groen. De tuin is gelegen op het Noordwesten.

In de achterkamer is tevens de originele schouw nog aanwezig. De kachel (op de foto's) zal niet achterblijven in de woning. Hier kunt u uiteraard zelf weer een kachel plaatsen.

Ook in de keuken is de schitterende "Terrazzovloer" doorgelegd. De keuken is ca 7 m2 en v.v. diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, combimagnetron, 4-pits gasfornuis, afzuigkap en spoelbak inclusief thermostaatkraan.
Via de keuken is de achtertuin bereikbaar en ook de tuinkamer annex slaapkamer.

Deze tuinkamer/slaapkamer is voor meerdere doeleinden te gebruiken. Deze kamer is ca 10 m2 en beschikt ook over openslaande deuren naar de achtertuin. Op zomerse dagen is het hier heerlijk wakker worden!
In deze kamer ligt een fraaie visgraat parketvloer!

Eerste (1e) etage:
Via de vaste trap in de hal is de eerste verdieping bereikbaar.
Op de verdieping zijn o.a. de badkamer en slaapkamer gesitueerd.

De badkamer is v.v. een ligbad, 2e toilet, wastafel en Cv-installatie (Remeha Avanta bj +/- 2009).

De slaapkamer is ca. 10 m2 en gelegen aan de achterzijde van de woning. De slaapkamer kijkt uit over de achtertuin en is tevens voorzien van ruime inbouwkast.

Extra informatie

- De woning is door de jaren heen gerenoveerd met o.a. het plaatsen van dubbel glas en kunststof kozijnen. Tijdens de renovaties is rekening gehouden met het behoudt van de karakteristieke eigenschappen van de woning.

- De woning wordt kaal verhuurt, echter is er een houten vloer aanwezig en kan er eventueel vitrage overgenomen worden van de huidige bewoonster. Behoudens de inbouwspots dient men de verlichting zelf te verzorgen.

- De minimale huurtermijn bedraagt 24 maanden.

- Parkeren in de straat is op basis van een parkeervergunning, kosten ca. € 60,00 per jaar. Op loopafstand is ook het vrij parkeren gebied bereikbaar.

Voorwaarden.

Huurdersprofiel

 • Als kandidaat dient u te beschikken over een inkomen. Dit inkomen kan zijn:
  • een actieve loopbaan bij een werkgever,
  • een eigen bedrijf hebben welke tenminste 3 jaar actief is,
  • een pensioen,
  • inkomen uit werk i.c.m. studiefinanciering of alleen studiefinanciering (i.c.m. extra waarborgsom)
 • Een geldige verblijfstitel in Nederland;
 • Een positief betalingsverleden blijkens een creditcheck;
 • U kunt communiceren in het Nederlands of Engels;
 • Wanneer u transparant bent over vragen en antwoorden betreffende uw aanvraag;

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een waarborgsom aan de verhuurder verschuldigd. Voor deze woning wordt een waarborgsom gerekend van 2.050,- indien er aantoonbaar een vaste werkaanstelling kan worden overlegd. Heeft u geen vaste werkaanstelling dan wordt de borg verhoogd tot 3 x de kale huurprijs.

Inkomensnorm

Het bruto maandelijks inkomen dient tenminste 3 x de kale maandhuur te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, loonbeslag, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Let op:
 • Een gezamenlijk gevormd inkomen van een partner wordt slechts voor de helft meegerekend op het totaalbedrag.
 • Indien u geen vast inkomen hebt maar wel een aanzienlijk eigen vermogen (vrij beschikbaar spaargeld), kunt u in overleg in aanmerking komen voor een woning. Vraag dit bij ons na voordat u uzelf aanmeldt.
 • Bij onvoldoende inkomen zijn er twee mogelijkheden om aan deze norm te voldoen: een hogere borg en/of een “garantstelling”. Bij een garantstelling staat iemand garant voor de huurder; deze persoon voldoet wel aan de inkomensnorm (5x de huurprijs).

Bezichtigingen

De bezichtiging kan enkel verzorgd worden na het ontvangen van een volledige inschrijving via onze website. Deze inschrijving is gratis en voor onbepaalde tijd beschikbaar. Per mail wordt u tevens op de hoogte gehouden van nieuw aanbod.

Overgaan tot huren

Heeft u na de bezichtiging interesse in de woning en wilt u daadwerkelijk overgaan tot huren? Controleer goed of u aan de gestelde voorwaarden voldoet en lees ook de pagina screening door. Hier wordt aangegeven welke documenten u dient te kunnen overleggen.

Niet in aanmerking

Wanneer u niet in aanmerking komt voor een woning bij ons:
 • Uitsluitend een Bijstand- Daklozen- Wajong- of soortgelijke uitkering hebt.
 • U te maken heeft met schuldhulpverlening (minnelijk of wettelijk WSNP).
 • Een negatieve creditcheck.
 • Er geen volledige inschrijving is.
 • Een van de gevraagde documenten om te screenen ontbreken.

Huurprijs en kosten overzicht.

Maandelijkse huurprijs.

Kale huurprijs1.025,00
Totaal1.025,00

Borg.

Borg2.050,00

Wat wilt u graag weten?

Stel hieronder uw vraag over deze woning.