Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor deze woning hanteren wij een minimaal bruto maandelijks inkomen en u dient een waarborgsom te kunnen voldoen voor aanvang van de huur.

Berekening: 3 x [brutomaandhuur]

Let op: Indien u zelfstandig ondernemer bent of u heeft een inkomen anders dan uit een dienstverband voor een werkgever, dan kan er een afwijkende inkomensnorm gehanteerd worden.

Bergen op Zoom

Burgemeester de Roocklaan 26-A
1.050,- p.m.

Fraaie karakteristieke bovenwoning gelegen aan de Burgemeester de Roocklaan in Bergen op zoom. De woning is gelegen op loopafstand van het historische stadscentrum. In de nabije omgeving zijn tevens de uitvalswegen, supermarkten, basisscholen en parken te vinden.

De bovenwoning is verdeeld over 2 etages met o.a. 5 kamers waarvan 2 slaapkamers. Daarnaast biedt de woning mogelijkheden voor het creëren van een 3e slaapkamer.

Woonhuis
Woonhuis
Kaal
Kaal
2
2 slaapkamer(s)
01-02-2020
01-02-2020
1.050,- p.m.

Kenmerken van dit object

Algemeen

Beschikbaar vanaf
01-02-2020
Minimale huurperiode
24 maanden
Type huurovereenkomst
Onbepaalde tijd
Woonoppervlakte
85 m2
Perceelgrootte
43 m2
Bouwlagen
2
Energielabel
E
Aantal slaapkamers
2
Aantal kamers
5
Aantal toiletten
1
Vloer
Laminaat
Oplevering
Kaal
Bouwjaar
1932

Voorzieningen

Apart toilet
Dakterras
Ligbad

Over dit object

indeling van deze woning

Begane grond:
Binnenkomst in hal waar direct de trapopgang naar de eerste (1e) verdieping en de meterkast te vinden zijn.

Eerste (1e) etage:
Op deze etage zijn o.a. de keuken, woonkamer (voor-en-achterkamer), toilet, keuken, (hobby) kamer, trapopgang naar 2e etage en het dakterras bereikbaar.

De woonkamer is ca. 30m2 en is d.m.v. de En suitekast en glas in lood deuren gesplitst van elkaar in een voor en achterkamer. De voorkamer is ca. 18m2 en de achterkamer ca. 12 m2. De open haard in de voorkamer geeft in de koude dagen extra sfeer in de woning.
De achterkamer biedt toegang tot het dakterras (ca. 5 m2). Het dakterras is toegankelijk met 2 openslaande terrasdeuren (glas in lood).

De keuken heeft een eenvoudige maar toch ook karakteristieke uitstraling en is v.v. een 4-pits gasfornuis, boiler, spoelbak inclusief mengkraan, aansluiting voor wasmachine/vaatwasser en diverse kasten.
Ook via de keuken is het dakterras bereikbaar.

Aan de voorzijde op deze etage bevind er zich een extra kamer. Deze kamer was voorheen in gebruik als badkamer, echter zijn de badkamer voorzieningen eruit gehaald. Deze kamer kan ideaal dienst doen voor opslag en/of als hobbykamer.

Tweede (2e) etage:
Op deze etage zijn de 2 slaapkamers en de badkamer te vinden.
De badkamer heeft een ruime opstelling en is v.v. een ligbad, 2e toilet, wastafel, wasmachine(aansluiting) en een kast waarin de Cv-installatie zit. De Cv-installatie (Remeha Tzerra) is nieuw geplaats in december 2018.

Slaapkamer 1 (ca. 23 m2) is net als de woonkamer verdeelt in 2 gedeeltes, een voor en achterkamer. Indien gewenst kunnen hier 2 aparte slaapkamers in gemaakt worden.

Slaapkamer 2 (ca. 11 m2) is gelegen aan de voorzijde van de woning. Beide slaapkamers bieden ook direct toegang aan elkaar.

Extra informatie

- De woning is door de jaren heen gerenoveerd met o.a. het plaatsen van dubbel glas en kunststof kozijnen. Tijdens de renovaties is rekening gehouden met het behoudt van de karakteristieke eigenschappen van de woning.
- De woning wordt kaal verhuurt, echter is er een laminaat vloer aanwezig en kan de aanwezige vitrage achterblijven. Behoudens de inbouwspots dient men de verlichting zelf te verzorgen.
- De minimale huurtermijn bedraagt 24 maanden.
- Parkeren in de straat is op basis van een parkeervergunning, kosten ca. € 60,00 per jaar. Op loopafstand is ook het gebied voor vrij parkeren bereikbaar.

Over de huurprijs en meer...

Maandelijkse huurprijs 1.050,-
Waarborgsom 2.100,-
Bruto inkomensnorm 3.150,- p.m.

Vraag het aan Jorn Hopmans

Heb je vragen over deze woning of wil je graag een bezichtiging? Neem contact op met Jorn Hopmans.

Bel: 0164 – 857151
Mail: jorn@hopmanswonen.nl

Altijd de nieuwste woningen in je mail

Blijf op de hoogte van nieuwe woningen.

Voorwaarden

Huurdersprofiel

 • Als kandidaat moet je beschikken over een inkomen. Dit inkomen kan zijn:
  • een actieve loopbaan bij een werkgever,
  • een eigen bedrijf hebben welke tenminste 3 jaar actief is,
  • een pensioen,
  • inkomen uit werk i.c.m. studiefinanciering of alleen studiefinanciering (i.c.m. extra waarborgsom)
 • Een geldige verblijfstitel in Nederland;
 • Een positief betalingsverleden blijkens een creditcheck;
 • Je kunt communiceren in het Nederlands of Engels;
 • Wanneer je transparant bent over vragen en antwoorden betreffende uw aanvraag;

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een waarborgsom aan de verhuurder verschuldigd. Voor deze woning wordt een waarborgsom gerekend van 2.100,- indien er aantoonbaar een vaste werkaanstelling kan worden overlegd. Heb je geen vaste werkaanstelling dan wordt de borg verhoogd tot 3 x de kale huurprijs.

Inkomensnorm

Het bruto maandelijks inkomen dient tenminste 3 x de kale maandhuur te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, loonbeslag, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht.

Let op:

 • Een gezamenlijk gevormd inkomen van een partner wordt slechts voor de helft meegerekend op het totaalbedrag.
 • Indien je geen vast inkomen hebt maar wel een aanzienlijk eigen vermogen (vrij beschikbaar spaargeld), kan je in overleg in aanmerking komen voor een woning. Vraag dit bij ons na voordat je je aanmeldt.
 • Bij onvoldoende inkomen zijn er twee mogelijkheden om aan deze norm te voldoen: een hogere borg en/of een “garantstelling”. Bij een garantstelling staat iemand garant voor de huurder; deze persoon voldoet wel aan de inkomensnorm (5x de huurprijs).

Bezichtigingen

De bezichtiging kan enkel verzorgd worden na het ontvangen van een volledige inschrijving via onze website. Deze inschrijving is gratis en voor onbepaalde tijd beschikbaar. Per mail word je tevens op de hoogte gehouden van nieuw aanbod.

Overgaan tot huren

Heb je na de bezichtiging interesse in de woning en wil je daadwerkelijk overgaan tot huren? Controleer goed of je aan de gestelde voorwaarden voldoet en lees ook de pagina screening door. Hier wordt aangegeven welke documenten je dient te kunnen overleggen. Vervolgens maak je een profiel aan via  https://hopmanswonen.verhuurtbeter.nl/. Via deze portal worden jouw documenten opgevraagd en word je gescreend. Het aanmaken van dit profiel kost eenmalig € 30,00 voor 12 maanden. Er vindt geen restitutie plaats.

Niet in aanmerking

Wanneer kom je niet in aanmerking voor een woning bij ons:

 • Uitsluitend een Bijstand- Daklozen- Wajong- of soortgelijke uitkering hebt.
 • Je te maken hebt met schuldhulpverlening (minnelijk of wettelijk WSNP).
 • Een negatieve creditcheck.
 • Er geen volledige inschrijving is.
 • Een van de gevraagde documenten om te screenen ontbreken.