Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor deze woning hanteren wij een minimaal bruto maandelijks inkomen en u dient een waarborgsom te kunnen voldoen voor aanvang van de huur.

Berekening: 3 x [brutomaandhuur]

Let op: Indien u zelfstandig ondernemer bent of u heeft een inkomen anders dan uit een dienstverband voor een werkgever, dan kan er een afwijkende inkomensnorm gehanteerd worden.

Bergen op Zoom

Burgemeester de Roocklaan
950,- p.m.
In optie

Schitterend karakteristieke stadswoning in Bergen op Zoom. Het appartement is gelegen in de "Burgemeester de Roocklaan". Het betreft een benedenwoning/appartement met een privé tuin, voor-en-achterkamer, moderne keuken maar een ook verdieping waar de badkamer en slaapkamer gelegen zijn.
De woning kenmerkt zich door de karakteristieke details zoals de glas in lood deuren, de Terrazzovloer, de schouw, Ensuite-kast en de stadstuin.

Kortom een schitterende woning in een zeer groene en gezellige straat!

Woonhuis
Woonhuis
Kaal
Kaal
2
2 slaapkamer(s)
01-02-2020
01-02-2020
950,- p.m.
In optie

Kenmerken van dit object

Algemeen

Beschikbaar vanaf
01-02-2020
Minimale huurperiode
24 maanden
Type huurovereenkomst
Onbepaalde tijd
Woonoppervlakte
77 m2
Perceelgrootte
158 m2
Bouwlagen
1
Energielabel
D
Aantal slaapkamers
2
Aantal kamers
3
Aantal toiletten
2
Vloer
Hout
Oplevering
Kaal
Bouwjaar
1932

Voorzieningen

Apart toilet
Begane grond aanwezig
Ligbad
Tuin

Over dit object

Indeling van deze woning

Begane grond:
Binnenkomst in hal. In de hal ligt een schitterende "Terrazzovloer" en fraaie ouderwetse glas in lood haldeur. In de hal zit o.a. de meterkast, de garderobe, 1e toilet, trapopgang, keuken en toegang richting de woonkamer.

De woonkamer (ca. 33 m2) is te verdelen in een voorkamer en achterkamer. De originele en suite deuren zijn helaas niet aanwezig, de en suitekast is nog wel aanwezig, waardoor er een vrije doorgang is naar beide kamers. De ensuitekast is zeer praktisch voor het opbergen van diverse spullen. In de achterkamer zijn 2 afgesloten kasten gemaakt en in de voorkamer voornamelijk te gebruiken als boekenplank.

De voorkamer is ca. 17 m2 en de achterkamer ca. 16m2.
Via de achterkamer zijn via de openslaande tuindeuren de riante stadstuin bereikbaar. De tuin is bijna 100 m2 groot en deels voorzien van terras en deels van groen. De tuin is gelegen op het Noordwesten.

In de achterkamer is tevens de originele schouw nog aanwezig. De kachel (op de foto's) zal niet achterblijven in de woning. Hier kunt u uiteraard zelf weer een kachel plaatsen.

Ook in de keuken is de schitterende "Terrazzovloer" doorgelegd. De keuken is ca 7 m2 en v.v. diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, combimagnetron, 4-pits gasfornuis, afzuigkap en spoelbak inclusief thermostaatkraan.
Via de keuken is de achtertuin bereikbaar en ook de tuinkamer annex slaapkamer.

Deze tuinkamer/slaapkamer is voor meerdere doeleinden te gebruiken. Deze kamer is ca 10 m2 en beschikt ook over openslaande deuren naar de achtertuin. Op zomerse dagen is het hier heerlijk wakker worden!
In deze kamer ligt een fraaie visgraat parketvloer!

Eerste (1e) etage:
Via de vaste trap in de hal is de eerste verdieping bereikbaar.
Op de verdieping zijn o.a. de badkamer en slaapkamer gesitueerd.

De badkamer is v.v. een ligbad, 2e toilet, wastafel en Cv-installatie (Remeha Avanta bj +/- 2009).

De slaapkamer is ca. 10 m2 en gelegen aan de achterzijde van de woning. De slaapkamer kijkt uit over de achtertuin en is tevens voorzien van ruime inbouwkast.

Extra informatie:

- De woning is door de jaren heen gerenoveerd met o.a. het plaatsen van dubbel glas en kunststof kozijnen. Tijdens de renovaties is rekening gehouden met het behoudt van de karakteristieke eigenschappen van de woning.
- De woning wordt kaal verhuurt, echter is er een houten vloer aanwezig en kan de aanwezige vitrage achterblijven. Behoudens de inbouwspots dient men de verlichting zelf te verzorgen.
- De minimale huurtermijn bedraagt 24 maanden.
- Parkeren in de straat is op basis van een parkeervergunning, kosten ca. € 60,00 per jaar. Op loopafstand is ook het vrij parkeren gebied bereikbaar.

Over de huurprijs en meer...

Maandelijkse huurprijs 950,-
Waarborgsom 1.900,-
Bruto inkomensnorm 2.850,- p.m.

Vraag het aan Jorn Hopmans

Heb je vragen over deze woning of wil je graag een bezichtiging? Neem contact op met Jorn Hopmans.

Bel: 0164 – 857151
Mail: jorn@hopmanswonen.nl

Altijd de nieuwste woningen in je mail

Blijf op de hoogte van nieuwe woningen.

Voorwaarden

Huurdersprofiel

 • Als kandidaat moet je beschikken over een inkomen. Dit inkomen kan zijn:
  • een actieve loopbaan bij een werkgever,
  • een eigen bedrijf hebben welke tenminste 3 jaar actief is,
  • een pensioen,
  • inkomen uit werk i.c.m. studiefinanciering of alleen studiefinanciering (i.c.m. extra waarborgsom)
 • Een geldige verblijfstitel in Nederland;
 • Een positief betalingsverleden blijkens een creditcheck;
 • Je kunt communiceren in het Nederlands of Engels;
 • Wanneer je transparant bent over vragen en antwoorden betreffende uw aanvraag;

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een waarborgsom aan de verhuurder verschuldigd. Voor deze woning wordt een waarborgsom gerekend van 1.900,- indien er aantoonbaar een vaste werkaanstelling kan worden overlegd. Heb je geen vaste werkaanstelling dan wordt de borg verhoogd tot 3 x de kale huurprijs.

Inkomensnorm

Het bruto maandelijks inkomen dient tenminste 3 x de kale maandhuur te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, loonbeslag, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht.

Let op:

 • Een gezamenlijk gevormd inkomen van een partner wordt slechts voor de helft meegerekend op het totaalbedrag.
 • Indien je geen vast inkomen hebt maar wel een aanzienlijk eigen vermogen (vrij beschikbaar spaargeld), kan je in overleg in aanmerking komen voor een woning. Vraag dit bij ons na voordat je je aanmeldt.
 • Bij onvoldoende inkomen zijn er twee mogelijkheden om aan deze norm te voldoen: een hogere borg en/of een “garantstelling”. Bij een garantstelling staat iemand garant voor de huurder; deze persoon voldoet wel aan de inkomensnorm (5x de huurprijs).

Bezichtigingen

De bezichtiging kan enkel verzorgd worden na het ontvangen van een volledige inschrijving via onze website. Deze inschrijving is gratis en voor onbepaalde tijd beschikbaar. Per mail word je tevens op de hoogte gehouden van nieuw aanbod.

Overgaan tot huren

Heb je na de bezichtiging interesse in de woning en wil je daadwerkelijk overgaan tot huren? Controleer goed of je aan de gestelde voorwaarden voldoet en lees ook de pagina screening door. Hier wordt aangegeven welke documenten je dient te kunnen overleggen. Vervolgens maak je een profiel aan via  https://hopmanswonen.verhuurtbeter.nl/. Via deze portal worden jouw documenten opgevraagd en word je gescreend. Het aanmaken van dit profiel kost eenmalig € 30,00 voor 12 maanden. Er vindt geen restitutie plaats.

Niet in aanmerking

Wanneer kom je niet in aanmerking voor een woning bij ons:

 • Uitsluitend een Bijstand- Daklozen- Wajong- of soortgelijke uitkering hebt.
 • Je te maken hebt met schuldhulpverlening (minnelijk of wettelijk WSNP).
 • Een negatieve creditcheck.
 • Er geen volledige inschrijving is.
 • Een van de gevraagde documenten om te screenen ontbreken.