Verhuurd onder voorbehoud
Bergen op Zoom
Broersblok
Woonhuis
4 slaapkamers
120
Gestoffeerd
Huurprijs1.150,00p.m.
Per direct beschikbaar

In een rustige en kindvriendelijke woonomgeving gelegen uitgebouwde eengezinswoning met een diepe tuin, berging en achteruitgang

Deze woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonwijk op loopafstand van basisschool en winkels en nabij de uitvalswegen. De indeling is licht en praktisch met op de begane grond een uitgebouwde woonkamer en keuken aan de voorzijde. Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een complete badkamer. De 2e verdieping is ingedeeld in een voorzolder en een 4e slaapkamer. Aan de achterzijde bevindt zich de diepe tuin met berging en achteruitgang.

Huurgegevens

Maximale huurperiode12 maanden
HuurovereenkomstNaar aard van korte duur

Huurprijs, borg en inkomensnorm

Maandelijkse huurprijs1.150,00
Borg2.300,-
Bruto inkomensnorm3.450,-p.m.

Kenmerken.

Type woningWoonhuis
Woonoppervlakte120
Perceeloppervlakte137
Aantal slaapkamers4
Aantal kamers5
Aantal toiletten2
Aantal bouwlagen3
VloerLaminaat
OpleveringGestoffeerd
Bouwjaar1987
EnergielabelC

Huurprofiel.

Minimaal bruto inkomen: 3.450,-
Extra informatie.Apart toiletAparte doucheBegane grond aanwezigLigbadTuinVrij parkeren

Algemene omschrijving van deze woning

In een rustige en kindvriendelijke woonomgeving gelegen uitgebouwde eengezinswoning met een diepe tuin, berging en achteruitgang

Deze woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonwijk op loopafstand van basisschool en winkels en nabij de uitvalswegen. De indeling is licht en praktisch met op de begane grond een uitgebouwde woonkamer en keuken aan de voorzijde. Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een complete badkamer. De 2e verdieping is ingedeeld in een voorzolder en een 4e slaapkamer. Aan de achterzijde bevindt zich de diepe tuin met berging en achteruitgang.

Indeling van deze woning

Begane grond: (betonvloer)

* hal/entree met directe toegang tot:
* meterkast met 12 groepen en een aardlekschakelaar;
* betegeld toilet met een wandcloset en fonteintje;
* uitgebouwde woonkamer met een bergkast onder de trap, wandafwerking stucwerk, laminaatvloer, plafond afgewerkt met stucwerk, deur naar tuin/terras, design radiator nabij de keuken.
* halfopen keuken, waarin geplaatst een hoek opgestelde inbouwkeuken, voorzien van een kunststof aanrechtblad met een spoelbak, inbouw 5-pits gas-op-glas kookplaat, -elektrische oven, -vaatwasser, afzuigkap en koelkast, wandafwerking stucwerk, laminaatvloer, plafond afgewerkt met stucwerk;

1e verdieping: (betonvloer)
* overloop, wandafwerking sierpleister, laminaatvloer, plafond afgewerkt met spuitwerk;
* slaapkamer 1 - links voor (3.25m x 3.04m), wandafwerking stucwerk, laminaatvloer, plafond afgewerkt met spuitwerk;
* slaapkamer 2 - links achter (4.12m x 3.04m), wandafwerking sierpleister, laminaatvloer, plafond afgewerkt met spuitwerk;
* slaapkamer 3 - rechts achter ( 2.95m x 2.00m), wandafwerking stucwerk, laminaatvloer, plafond afgewerkt met spuitwerk;
* betegelde badkamer (2.33m x 2.00m), voorzien van een ligbad met whirlpool, douchecabine, wandcloset, badkamermeubel met een wastafel, designradiator.

2e verdieping: (betonvloer)
* overloop met opstelplaats HR-combiketel en wasmachine-/droger aansluiting, wandafwerking sierpleister, tegelvloer, plafond afgewerkt met gipskartonplaten;
* slaapkamer 4 met 2 bergkasten onder het schuine dakvlak en een dakraam, wandafwerking sierpleister, laminaatvloer, plafond afgewerkt met gipskartonplaten.

Verwarming en isolatie

Verwarming en warmwatervoorziening:
De woning is voorzien van centrale verwarming. De HR-combiketel (fabrikaat Remeha, bouwjaar 2009) is geplaatst op de 2e verdieping en voorziet tevens in warmwater.

Isolatie:
De woning is voorzien van vloer-, spouwmuur-, dakisolatie en isolerende beglazing.

Extra informatie

Oplevering: de woning wordt nagenoeg gestoffeerd opgeleverd, waaronder verstaan wordt in iedere ruimte vloerdelen (laminaat) en vitrages. De plafonniéres dienen door huurder zelf te worden aangeleverd.

Rolluiken: de gehele eerste verdieping is voorzien van rolluiken.

Bijgebouwen: berging.

Tuin: onderhoudsvriendelijk aangelegde tuin bestraat met sierbestrating en voorzien van een buitenkraan, zonneluifel, veranda en een achteruitgang. De tuin is 13 meter diep en 5 meter breed.

Bouwaard woonhuis: traditioneel gebouwd in spouw, opgetrokken in metselbaksteen, begane grond-, 1e en 2e verdiepingsvloeren betonvloeren, onderschoten kap gedekt met pannen en platdakconstructie gedekt met kunststof dakbedekking.

Bouwaard berging: Traditioneel gebouwd in halfsteensmetselwerk, betonvloer, dakconstructie gedekt met golfplaten (mogelijk asbesthoudend).

In 2022 is het toilet opnieuw betegeld, hier is nog geen nieuwe foto van.

De kleurstelling van de muren op de foto's kan verschillen met de werkelijkheid.

Voorwaarden.

Huurdersprofiel

 • Als kandidaat dient u te beschikken over een inkomen. Dit inkomen kan zijn:
  • een actieve loopbaan bij een werkgever,
  • een eigen bedrijf hebben welke tenminste 3 jaar actief is,
  • een pensioen,
  • inkomen uit werk i.c.m. studiefinanciering of alleen studiefinanciering (i.c.m. extra waarborgsom)
 • Een geldige verblijfstitel in Nederland;
 • Een positief betalingsverleden blijkens een creditcheck;
 • U kunt communiceren in het Nederlands of Engels;
 • Wanneer u transparant bent over vragen en antwoorden betreffende uw aanvraag;

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een waarborgsom aan de verhuurder verschuldigd. Voor deze woning wordt een waarborgsom gerekend van 2.300,- indien er aantoonbaar een vaste werkaanstelling kan worden overlegd. Heeft u geen vaste werkaanstelling dan wordt de borg verhoogd tot 3 x de kale huurprijs.

Inkomensnorm

Het bruto maandelijks inkomen dient tenminste 3 x de kale maandhuur te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, loonbeslag, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Let op:
 • Een gezamenlijk gevormd inkomen van een partner wordt slechts voor de helft meegerekend op het totaalbedrag.
 • Indien u geen vast inkomen hebt maar wel een aanzienlijk eigen vermogen (vrij beschikbaar spaargeld), kunt u in overleg in aanmerking komen voor een woning. Vraag dit bij ons na voordat u uzelf aanmeldt.
 • Bij onvoldoende inkomen zijn er twee mogelijkheden om aan deze norm te voldoen: een hogere borg en/of een “garantstelling”. Bij een garantstelling staat iemand garant voor de huurder; deze persoon voldoet wel aan de inkomensnorm (5x de huurprijs).

Bezichtigingen

De bezichtiging kan enkel verzorgd worden na het ontvangen van een volledige inschrijving via onze website. Deze inschrijving is gratis en voor onbepaalde tijd beschikbaar. Per mail wordt u tevens op de hoogte gehouden van nieuw aanbod.

Overgaan tot huren

Heeft u na de bezichtiging interesse in de woning en wilt u daadwerkelijk overgaan tot huren? Controleer goed of u aan de gestelde voorwaarden voldoet en lees ook de pagina screening door. Hier wordt aangegeven welke documenten u dient te kunnen overleggen.

Niet in aanmerking

Wanneer u niet in aanmerking komt voor een woning bij ons:
 • Uitsluitend een Bijstand- Daklozen- Wajong- of soortgelijke uitkering hebt.
 • U te maken heeft met schuldhulpverlening (minnelijk of wettelijk WSNP).
 • Een negatieve creditcheck.
 • Er geen volledige inschrijving is.
 • Een van de gevraagde documenten om te screenen ontbreken.

Huurprijs en kosten overzicht.

Maandelijkse huurprijs.

Kale huurprijs1.150,00
Totaal1.150,00

Borg.

Borg2.300,00

Wat wilt u graag weten?

Stel hieronder uw vraag over deze woning.