Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor deze woning hanteren wij een minimaal bruto maandelijks inkomen en u dient een waarborgsom te kunnen voldoen voor aanvang van de huur.

Berekening: 3 x [brutomaandhuur]

Let op: Indien u zelfstandig ondernemer bent of u heeft een inkomen anders dan uit een dienstverband voor een werkgever, dan kan er een afwijkende inkomensnorm gehanteerd worden.

Bergen op Zoom

Broersblok
1.095,- p.m.
In optie

In een rustige en kindvriendelijke woonomgeving gelegen uitgebouwde eengezinswoning met een diepe tuin, berging en achteruitgang

Deze woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonwijk op loopafstand van basisschool en winkels en nabij de uitvalswegen. De indeling is licht en praktisch met op de begane grond een uitgebouwde woonkamer en keuken aan de voorzijde. Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een complete badkamer. De 2e verdieping is ingedeeld in een voorzolder en een 4e slaapkamer. Aan de achterzijde bevindt zich de diepe tuin met berging en achteruitgang.

Woonhuis
Woonhuis
Gestoffeerd
Gestoffeerd
4
4 slaapkamer(s)
Per direct
Per direct
1.095,- p.m.
In optie

Kenmerken van dit object

Algemeen

Beschikbaar vanaf
Per direct
Maximale huurperiode
12 maanden
Type huurovereenkomst
Naar aard van korte duur
Woonoppervlakte
120 m2
Perceelgrootte
137 m2
Inhoud
355 m3
Bouwlagen
3
Energielabel
C
Aantal slaapkamers
4
Aantal kamers
5
Aantal toiletten
2
Vloer
Laminaat
Oplevering
Gestoffeerd
Bouwjaar
1987

Voorzieningen

Apart toilet
Aparte douche
Ligbad
Tuin
Vrij parkeren

Over dit object

Indeling van deze woning

Begane grond: (betonvloer)

* hal/entree met directe toegang tot:
* meterkast met 12 groepen en een aardlekschakelaar;
* betegeld toilet met een wandcloset en fonteintje;
* uitgebouwde woonkamer met een bergkast onder de trap, wandafwerking stucwerk, laminaatvloer, plafond afgewerkt met stucwerk, deur naar tuin/terras, design radiator nabij de keuken.
* halfopen keuken, waarin geplaatst een hoek opgestelde inbouwkeuken, voorzien van een kunststof aanrechtblad met een spoelbak, inbouw 5-pits gas-op-glas kookplaat, -elektrische oven, -vaatwasser, afzuigkap en koelkast, wandafwerking stucwerk, laminaatvloer, plafond afgewerkt met stucwerk;

1e verdieping: (betonvloer)
* overloop, wandafwerking sierpleister, laminaatvloer, plafond afgewerkt met spuitwerk;
* slaapkamer 1 - links voor (3.25m x 3.04m), wandafwerking stucwerk, laminaatvloer, plafond afgewerkt met spuitwerk;
* slaapkamer 2 - links achter (4.12m x 3.04m), wandafwerking sierpleister, laminaatvloer, plafond afgewerkt met spuitwerk;
* slaapkamer 3 - rechts achter ( 2.95m x 2.00m), wandafwerking stucwerk, laminaatvloer, plafond afgewerkt met spuitwerk;
* betegelde badkamer (2.33m x 2.00m), voorzien van een ligbad met whirlpool, douchecabine, wandcloset, badkamermeubel met een wastafel, designradiator.

2e verdieping: (betonvloer)
* overloop met opstelplaats HR-combiketel en wasmachine-/droger aansluiting, wandafwerking sierpleister, tegelvloer, plafond afgewerkt met gipskartonplaten;
* slaapkamer 4 met 2 bergkasten onder het schuine dakvlak en een dakraam, wandafwerking sierpleister, laminaatvloer, plafond afgewerkt met gipskartonplaten.

Verwarming en isolatie

Verwarming en warmwatervoorziening:
De woning is voorzien van centrale verwarming. De HR-combiketel (fabrikaat Remeha, bouwjaar 2009) is geplaatst op de 2e verdieping en voorziet tevens in warmwater.

Isolatie:
De woning is voorzien van vloer-, spouwmuur-, dakisolatie en isolerende beglazing.

Extra informatie

Oplevering: de woning wordt nagenoeg gestoffeerd opgeleverd, waaronder verstaan wordt in iedere ruimte vloerdelen (laminaat) en vitrages. De plafonniéres dienen door huurder zelf te worden aangeleverd.

Rolluiken: de gehele eerste verdieping is voorzien van rolluiken.

Bijgebouwen: berging.

Tuin: onderhoudsvriendelijk aangelegde tuin bestraat met sierbestrating en voorzien van een buitenkraan, zonneluifel, veranda en een achteruitgang. De tuin is 13 meter diep en 5 meter breed.

Bouwaard woonhuis: traditioneel gebouwd in spouw, opgetrokken in metselbaksteen, begane grond-, 1e en 2e verdiepingsvloeren betonvloeren, onderschoten kap gedekt met pannen en platdakconstructie gedekt met kunststof dakbedekking.

Bouwaard berging: Traditioneel gebouwd in halfsteensmetselwerk, betonvloer, dakconstructie gedekt met golfplaten (mogelijk asbesthoudend).

Over de huurprijs en meer...

Maandelijkse huurprijs 1.095,-
Waarborgsom 1.500,-
Bruto inkomensnorm 3.285,- p.m.

Vraag het aan Coen Michielsen

Heb je vragen over deze woning of wil je graag een bezichtiging? Neem contact op met Coen Michielsen.

Bel: 0164 – 857151
Mail: coen@hopmanswonen.nl

Altijd de nieuwste woningen in je mail

Blijf op de hoogte van nieuwe woningen.

Voorwaarden

Huurdersprofiel

 • Als kandidaat moet je beschikken over een inkomen. Dit inkomen kan zijn:
  • een actieve loopbaan bij een werkgever,
  • een eigen bedrijf hebben welke tenminste 3 jaar actief is,
  • een pensioen,
  • inkomen uit werk i.c.m. studiefinanciering of alleen studiefinanciering (i.c.m. extra waarborgsom)
 • Een geldige verblijfstitel in Nederland;
 • Een positief betalingsverleden blijkens een creditcheck;
 • Je kunt communiceren in het Nederlands of Engels;
 • Wanneer je transparant bent over vragen en antwoorden betreffende uw aanvraag;

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een waarborgsom aan de verhuurder verschuldigd. Voor deze woning wordt een waarborgsom gerekend van 1.500,- indien er aantoonbaar een vaste werkaanstelling kan worden overlegd. Heb je geen vaste werkaanstelling dan wordt de borg verhoogd tot 3 x de kale huurprijs.

Inkomensnorm

Het bruto maandelijks inkomen dient tenminste 3 x de kale maandhuur te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, loonbeslag, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht.

Let op:

 • Een gezamenlijk gevormd inkomen van een partner wordt slechts voor de helft meegerekend op het totaalbedrag.
 • Indien je geen vast inkomen hebt maar wel een aanzienlijk eigen vermogen (vrij beschikbaar spaargeld), kan je in overleg in aanmerking komen voor een woning. Vraag dit bij ons na voordat je je aanmeldt.
 • Bij onvoldoende inkomen zijn er twee mogelijkheden om aan deze norm te voldoen: een hogere borg en/of een “garantstelling”. Bij een garantstelling staat iemand garant voor de huurder; deze persoon voldoet wel aan de inkomensnorm (5x de huurprijs).

Bezichtigingen

De bezichtiging kan enkel verzorgd worden na het ontvangen van een volledige inschrijving via onze website. Deze inschrijving is gratis en voor onbepaalde tijd beschikbaar. Per mail word je tevens op de hoogte gehouden van nieuw aanbod.

Overgaan tot huren

Heb je na de bezichtiging interesse in de woning en wil je daadwerkelijk overgaan tot huren? Controleer goed of je aan de gestelde voorwaarden voldoet en lees ook de pagina screening door. Hier wordt aangegeven welke documenten je dient te kunnen overleggen. Vervolgens maak je een profiel aan via  https://hopmanswonen.verhuurtbeter.nl/. Via deze portal worden jouw documenten opgevraagd en word je gescreend. Het aanmaken van dit profiel kost eenmalig € 30,00 voor 12 maanden. Er vindt geen restitutie plaats.

Niet in aanmerking

Wanneer kom je niet in aanmerking voor een woning bij ons:

 • Uitsluitend een Bijstand- Daklozen- Wajong- of soortgelijke uitkering hebt.
 • Je te maken hebt met schuldhulpverlening (minnelijk of wettelijk WSNP).
 • Een negatieve creditcheck.
 • Er geen volledige inschrijving is.
 • Een van de gevraagde documenten om te screenen ontbreken.