Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor deze woning hanteren wij een minimaal bruto maandelijks inkomen en u dient een waarborgsom te kunnen voldoen voor aanvang van de huur.

Berekening: 3 x [brutomaandhuur]

Let op: Indien u zelfstandig ondernemer bent of u heeft een inkomen anders dan uit een dienstverband voor een werkgever, dan kan er een afwijkende inkomensnorm gehanteerd worden.

Roosendaal

Breitnerlaan
950,- p.m.

In rustige en groene omgeving, op loopafstand van stadscentrum en wijkwinkelcentrum gelegen, royaal 3-kamerappartement op de derde verdieping met 2 balkons (op Oosten en Westen) en berging op de begane grond. Dit appartement is de afgelopen jaren deels gemoderniseerd, verrassend ruim en geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.

Appartement
Appartement
Gestoffeerd
Gestoffeerd
2
2 slaapkamer(s)
Per direct
Per direct
950,- p.m.

Kenmerken van dit object

Algemeen

Beschikbaar vanaf
Per direct
Maximale huurperiode
12 maanden
Type huurovereenkomst
Naar aard van korte duur
Woonoppervlakte
60 m2
Inhoud
185 m3
Bouwlagen
1
Energielabel
B
Aantal slaapkamers
2
Aantal kamers
3
Aantal toiletten
1
Vloer
Tegelvloer
Oplevering
Gestoffeerd
Bouwjaar
1963

Voorzieningen

Airconditioning
Apart toilet
Aparte douche
Balkon
Vrij parkeren

Over dit object

Algemene omschrijving van deze woning

In rustige en groene omgeving, op loopafstand van stadscentrum en wijkwinkelcentrum gelegen, royaal 3-kamerappartement op de derde verdieping met 2 balkons (op Oosten en Westen) en berging op de begane grond. Dit appartement is de afgelopen jaren deels gemoderniseerd, verrassend ruim en geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.

Indeling van het appartement

Begane grond:
Gemeenschappelijke entree met brievenbussen, intercom en de trapopgang. Via de entree van het complex is er toegang tot de eigen berging (ca. 2,80 x 2,45 meter) met elektra.

3e verdieping: (appartement)
De ingang van het appartement bevindt zich op de derde etage. Naast de voordeur, die voorzien is van deurspion, hangt de spraak intercom.
Vanuit de recent opgeknapte hal met PVC (hout structuur) vloer, strak gestucte plafond- en wandafwerking, bereik je de woonkamer, dichte keuken, 2 slaapkamers (ca. 12 m2 en 10,5 m2), het toilet, de badkamer en de meterkast (v.v. nieuwe stoppenkast, 3 stoppen + aardlekschakelaar en slimme meters).

De woonkamer (ca. 19 m2) heeft een lichte tegelvloer en gestucte (granol) wanden. Er is een tussenwand geplaatst bij de eethoek t.b.v. handige opberg inbouwkasten (voorheen was het een doorzon woonkamer, nu is door de tussenwand een extra slaapkamer gerealiseerd). Er is een airconditioning aanwezig (ca. 2 jaar oud). De woonkamer biedt fijne lichtinval door de grote raampartijen die tevens voorzien zijn van elektrisch bedienbare screens. Vanuit de woonkamer toegang tot 1ste balkon (ca. 1,50 x 1,12 meter).

De dichte keuken (ca. 6 m2) is voorzien van 4-pits gastoestel, spoelbak en afzuigkap. In de keuken hangt ook de CV Nefit Smartline 2008. De keuken heeft een combinatie van beige tegellambrisering en gestucte (granol) wanden met dezelfde lichte vloertegels als in de woonkamer. Vanuit de keuken toegang tot 2e balkon (ca. 2,95 x 0,99 meter).

De eerste slaapkamer (ca. 10,5 m2) aan de voorzijde gelegen is recent gemoderniseerd, heeft dezelfde PVC (houtstructuur) vloer als de hal, gestucte wand- en plafondafwerking met inbouwspots, elektrisch bedienbare screens en mooie radiatorombouw.

De tweede slaapkamer (ca. 12 m2) heeft een lichte laminaatvloer, bruin/grijs geschilderd vliesbehang en gestuct plafond met plafondventilator. Tevens hier de wasmachine- en drogeraansluiting. Vanuit deze slaapkamer is er toegang naar de badkamer.

De badkamer (ca. 3 m2) met zwarte tegelvloer en witte wandtegels is voorzien van doucheruimte, wastafel, designradiator, wasmachine opstelplaats, mechanische ventilatie en wit panelen plafond.

Tot slot de recent gemoderniseerde aparte toiletruimte met grijze vloertegels, witte wandtegels, mechanische ventilatie en hangtoilet. Het strak gestuct plafond is voorzien van spotverlichting en afzuiging.

Extra informatie:

- Het appartement wordt gestoffeerd verhuurd.
- De huurtermijn zal in eerste instantie voor bepaalde tijd zijn (Max. 12 maanden). Aan het einde van de eerste huurtermijn wordt in overleg besloten of de overeenkomst wordt voorgezet in een onbepaalde tijd.

Over de huurprijs en meer...

Maandelijkse huurprijs 1.015,-
Waarborgsom 2.030,-
Bruto inkomensnorm 2.850,- p.m.
Bekijk de kostenopbouw

Vraag het aan Ralph Hopmans

Heb je vragen over deze woning of wil je graag een bezichtiging? Neem contact op met Ralph Hopmans.

Bel: 0164 – 857151
Mail: ralph@hopmanswonen.nl

Altijd de nieuwste woningen in je mail

Blijf op de hoogte van nieuwe woningen.

Voorwaarden

Huurdersprofiel

 • Als kandidaat moet je beschikken over een inkomen. Dit inkomen kan zijn:
  • een actieve loopbaan bij een werkgever,
  • een eigen bedrijf hebben welke tenminste 3 jaar actief is,
  • een pensioen,
  • inkomen uit werk i.c.m. studiefinanciering of alleen studiefinanciering (i.c.m. extra waarborgsom)
 • Een geldige verblijfstitel in Nederland;
 • Een positief betalingsverleden blijkens een creditcheck;
 • Je kunt communiceren in het Nederlands of Engels;
 • Wanneer je transparant bent over vragen en antwoorden betreffende uw aanvraag;

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een waarborgsom aan de verhuurder verschuldigd. Voor deze woning wordt een waarborgsom gerekend van 2.030,- indien er aantoonbaar een vaste werkaanstelling kan worden overlegd. Heb je geen vaste werkaanstelling dan wordt de borg verhoogd tot 3 x de kale huurprijs.

Inkomensnorm

Het bruto maandelijks inkomen dient tenminste 3 x de kale maandhuur te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, loonbeslag, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht.

Let op:

 • Een gezamenlijk gevormd inkomen van een partner wordt slechts voor de helft meegerekend op het totaalbedrag.
 • Indien je geen vast inkomen hebt maar wel een aanzienlijk eigen vermogen (vrij beschikbaar spaargeld), kan je in overleg in aanmerking komen voor een woning. Vraag dit bij ons na voordat je je aanmeldt.
 • Bij onvoldoende inkomen zijn er twee mogelijkheden om aan deze norm te voldoen: een hogere borg en/of een “garantstelling”. Bij een garantstelling staat iemand garant voor de huurder; deze persoon voldoet wel aan de inkomensnorm (5x de huurprijs).

Bezichtigingen

De bezichtiging kan enkel verzorgd worden na het ontvangen van een volledige inschrijving via onze website. Deze inschrijving is gratis en voor onbepaalde tijd beschikbaar. Per mail word je tevens op de hoogte gehouden van nieuw aanbod.

Overgaan tot huren

Heb je na de bezichtiging interesse in de woning en wil je daadwerkelijk overgaan tot huren? Controleer goed of je aan de gestelde voorwaarden voldoet en lees ook de pagina screening door. Hier wordt aangegeven welke documenten je dient te kunnen overleggen. Vervolgens maak je een profiel aan via  https://hopmanswonen.verhuurtbeter.nl/. Via deze portal worden jouw documenten opgevraagd en word je gescreend. Het aanmaken van dit profiel kost eenmalig € 30,00 voor 12 maanden. Er vindt geen restitutie plaats.

Niet in aanmerking

Wanneer kom je niet in aanmerking voor een woning bij ons:

 • Uitsluitend een Bijstand- Daklozen- Wajong- of soortgelijke uitkering hebt.
 • Je te maken hebt met schuldhulpverlening (minnelijk of wettelijk WSNP).
 • Een negatieve creditcheck.
 • Er geen volledige inschrijving is.
 • Een van de gevraagde documenten om te screenen ontbreken.