Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor deze woning hanteren wij een minimaal bruto maandelijks inkomen en u dient een waarborgsom te kunnen voldoen voor aanvang van de huur.

Berekening: 3 x [brutomaandhuur]

Let op: Indien u zelfstandig ondernemer bent of u heeft een inkomen anders dan uit een dienstverband voor een werkgever, dan kan er een afwijkende inkomensnorm gehanteerd worden.

Roosendaal

Bredaseweg
285,- p.m.
Verhuurd onder voorbehoud

Bent u op zoek naar opslagruimte? Wilt u aan uw auto sleutelen? Of bent u opzoek naar een stalling voor uw caravan of vouwwagen? Aan de Bredaseweg te Roosendaal bieden wij een opslagruimte 65 m2 te huur aan. De loods ligt op een gezamenlijk terrein met andere opslagruimtes.

Garage
Garage
Kaal
Kaal
Per direct
Per direct
285,- p.m.
Verhuurd onder voorbehoud
Deze woning is helaas al verhuurd. Ga naar het overzicht voor alle woningen.

Kenmerken van dit object

Algemeen

Beschikbaar vanaf
Per direct
Minimale huurperiode
12 maanden
Woonoppervlakte
65 m2
Bouwlagen
1
Energielabel
niet beschikbaar
Aantal kamers
1
Vloer
tapijttegels
Oplevering
Kaal

Over dit object

Algemene omschrijving van deze woning

Bent u op zoek naar opslagruimte? Wilt u aan uw auto sleutelen? Of bent u opzoek naar een stalling voor uw caravan of vouwwagen? Aan de Bredaseweg te Roosendaal bieden wij een opslagruimte 65 m2 te huur aan. De loods ligt op een gezamenlijk terrein met andere opslagruimtes.

Algemene informatie

Het terrein van deze opslagruimte is afgesloten met een hekwerk. Vanuit de Bredaseweg is het terrein via een gezamenlijke entree bereikbaar, waarbij de opslagruimtes en garageboxen op verschillende manieren toegankelijk zijn.

De opslagruimte van 65 m2 VVO betreft een ruimte die toegang geeft met 2 dubbele openslaande garagedeuren. De vloer is afgewerkt met tapijttegels, schoon metselwerk muren en een plafond met TL verlichting. In de wanden zijn hoge ramen aanwezig. De huur bedraagt
€ 285,= excl btw en stroom.

Er kan gratis geparkeerd worden aan de rand van de openbare weg. En bij aanwezigheid kunt u 1 auto voor de eigen ingang plaatsen.

De huurtermijn bedraagt 1 jaar met verlenging per 3 maanden. Naast een voorschot voor stroomverbruik zal er een borgsom ter grootte van 1 maand huur worden gevraagd.

Over de huurprijs en meer...

Maandelijkse huurprijs 285,-
Waarborgsom 285,-
Bruto inkomensnorm 855,- p.m.

Vraag het aan Jorn Hopmans

Heb je vragen over deze woning of wil je graag een bezichtiging? Neem contact op met Jorn Hopmans.

Bel: 0164 – 857151
Mail: jorn@hopmanswonen.nl

Voorwaarden

Huurdersprofiel

 • Als kandidaat moet je beschikken over een inkomen. Dit inkomen kan zijn:
  • een actieve loopbaan bij een werkgever,
  • een eigen bedrijf hebben welke tenminste 3 jaar actief is,
  • een pensioen,
  • inkomen uit werk i.c.m. studiefinanciering of alleen studiefinanciering (i.c.m. extra waarborgsom)
 • Een geldige verblijfstitel in Nederland;
 • Een positief betalingsverleden blijkens een creditcheck;
 • Je kunt communiceren in het Nederlands of Engels;
 • Wanneer je transparant bent over vragen en antwoorden betreffende uw aanvraag;

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een waarborgsom aan de verhuurder verschuldigd. Voor deze woning wordt een waarborgsom gerekend van 285,- indien er aantoonbaar een vaste werkaanstelling kan worden overlegd. Heb je geen vaste werkaanstelling dan wordt de borg verhoogd tot 3 x de kale huurprijs.

Inkomensnorm

Het bruto maandelijks inkomen dient tenminste 3 x de kale maandhuur te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, loonbeslag, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht.

Let op:

 • Een gezamenlijk gevormd inkomen van een partner wordt slechts voor de helft meegerekend op het totaalbedrag.
 • Indien je geen vast inkomen hebt maar wel een aanzienlijk eigen vermogen (vrij beschikbaar spaargeld), kan je in overleg in aanmerking komen voor een woning. Vraag dit bij ons na voordat je je aanmeldt.
 • Bij onvoldoende inkomen zijn er twee mogelijkheden om aan deze norm te voldoen: een hogere borg en/of een “garantstelling”. Bij een garantstelling staat iemand garant voor de huurder; deze persoon voldoet wel aan de inkomensnorm (5x de huurprijs).

Bezichtigingen

De bezichtiging kan enkel verzorgd worden na het ontvangen van een volledige inschrijving via onze website. Deze inschrijving is gratis en voor onbepaalde tijd beschikbaar. Per mail word je tevens op de hoogte gehouden van nieuw aanbod.

Overgaan tot huren

Heb je na de bezichtiging interesse in de woning en wil je daadwerkelijk overgaan tot huren? Controleer goed of je aan de gestelde voorwaarden voldoet en lees ook de pagina screening door. Hier wordt aangegeven welke documenten je dient te kunnen overleggen. Vervolgens maak je een profiel aan via  https://hopmanswonen.verhuurtbeter.nl/. Via deze portal worden jouw documenten opgevraagd en word je gescreend. Het aanmaken van dit profiel kost eenmalig € 30,00 voor 12 maanden. Er vindt geen restitutie plaats.

Niet in aanmerking

Wanneer kom je niet in aanmerking voor een woning bij ons:

 • Uitsluitend een Bijstand- Daklozen- Wajong- of soortgelijke uitkering hebt.
 • Je te maken hebt met schuldhulpverlening (minnelijk of wettelijk WSNP).
 • Een negatieve creditcheck.
 • Er geen volledige inschrijving is.
 • Een van de gevraagde documenten om te screenen ontbreken.