Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor deze woning hanteren wij een minimaal bruto maandelijks inkomen en u dient een waarborgsom te kunnen voldoen voor aanvang van de huur.

Berekening: 3 x [brutomaandhuur]

Let op: Indien u zelfstandig ondernemer bent of u heeft een inkomen anders dan uit een dienstverband voor een werkgever, dan kan er een afwijkende inkomensnorm gehanteerd worden.

Bergen op Zoom

Bredasestraat
780,- p.m.
In optie

In hartje centrum Bergen op Zoom hebben wij dit recent opgeknapt 2-kamer appartement te huur. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en is voorzien van een ruim dakterras van 20 m2 aan de achterzijde.

Appartement
Appartement
Gestoffeerd
Gestoffeerd
1
1 slaapkamer(s)
Per direct
Per direct
780,- p.m.
In optie

Kenmerken van dit object

Algemeen

Beschikbaar vanaf
Per direct
Beschikbaar tot
01-11-2019
Minimale huurperiode
12 maanden
Type huurovereenkomst
HOV voor onbepaalde tijd
Woonoppervlakte
70 m2
Perceelgrootte
70 m2
Inhoud
290 m3
Bouwlagen
1
Energielabel
niet beschikbaar
Aantal slaapkamers
1
Aantal kamers
3
Aantal toiletten
1
Vloer
Laminaat
Oplevering
Gestoffeerd
Bouwjaar
1930

Voorzieningen

Apart toilet
Aparte douche
Dakterras

Over dit object

Indeling van de woning

Begane grond:
Centrale hal met plaats voor de brievenbussen en trapopgang naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Voordeur met toegang tot de hal van het appartement. Vanuit de hal bereikt u het aparte toilet met fonteintje. Naast het toilet is de badkamer gelegen. De badkamer is voorzien van; Inloopdouche, wastafel met meubel en 2 openslaande deuren naar het terras. Vanuit de badkamer is tevens toegang tot de ruimte waar de Cv-installatie is opgesteld.

Via de hal heeft u toegang tot de woonkamer en de grote slaapkamer (+/- 24 m2) welke gelegen zijn aan de voorzijde van het object. De woonkamer en de slaapkamer bieden uitzicht over het bruisende centrum van Bergen op Zoom.

Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de apart gelegen keuken. De keuken is voorzien van zowel staande- als hangkasten. Via de keuken is er toegang tot de bijkeuken waar de aansluiting is gerealiseerd voor de wasmachine.

Dakterras:
Aan de achterzijde van het object is een dakterras van +/- 20 m2 gerealiseerd welke te bereiken is via de keuken of via de badkamer. Het terras biedt een mooit uitzicht over de groenverzieningen binnen het centrum.

Verwarming en warmwatervoorziening:
In de gehele woning bevindt zich centrale verwarming. Deze wordt bedient door een nieuwe Cv-ketel met een eigen thermostaat. U bent onafhankelijk van de andere bewoners in het zelfde object.

Ligging:
Dit appartement ligt op een steenworp afstand van het centraal station en het bijbehorende busstation, winkels en horeca. Met 5 minuten bereikt u de snelweg richting Roosendaal-Breda-Rotterdam en richting Zeeland. De locatie is uniek en verveeld nooit.

Extra informatie:

Per maand betaalt u bovenop de huurprijs een vergoeding voor het gebruik van gas, water en elektra. Dit voorschotbedrag bedraagt: € 115,- p/maand. Het appartement beschikt over eigen meters voor het GWE. Per jaar wordt er een eindafrekening opgemaakt op basis van de opgenomen meterstanden. Daarnaast wordt er een vergoeding gerekend voor de aangebrachte stoffering. Dit bedrag bedraagt € 50,00 p/maand.

De tv-internet voorzieningen worden centraal geregeld in het complex. U betaald hier een vaste vergoeding van € 40,00 p/maand voor.

Het appartement is reeds gerenoveerd en heeft een hoogwaardige afwerking. Alle kozijnen zijn vernieuwd en zijn voorzien van dubbele beglazing. Omdat het appartement zo goed geïsoleerd is tegen energie en geluid, zijn de kamers voorzien van zuurstoftoevoer apparatuur.

Over de huurprijs en meer...

Maandelijkse huurprijs 985,-
Waarborgsom 1.970,-
Bruto inkomensnorm 2.340,- p.m.
Bekijk de kostenopbouw

Vraag het aan Coen Michielsen

Heb je vragen over deze woning of wil je graag een bezichtiging? Neem contact op met Coen Michielsen.

Bel: 0164 – 857151
Mail: coen@hopmanswonen.nl

Altijd de nieuwste woningen in je mail

Blijf op de hoogte van nieuwe woningen.

Voorwaarden

Huurdersprofiel

 • Als kandidaat moet je beschikken over een inkomen. Dit inkomen kan zijn:
  • een actieve loopbaan bij een werkgever,
  • een eigen bedrijf hebben welke tenminste 3 jaar actief is,
  • een pensioen,
  • inkomen uit werk i.c.m. studiefinanciering of alleen studiefinanciering (i.c.m. extra waarborgsom)
 • Een geldige verblijfstitel in Nederland;
 • Een positief betalingsverleden blijkens een creditcheck;
 • Je kunt communiceren in het Nederlands of Engels;
 • Wanneer je transparant bent over vragen en antwoorden betreffende uw aanvraag;

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een waarborgsom aan de verhuurder verschuldigd. Voor deze woning wordt een waarborgsom gerekend van 1.970,- indien er aantoonbaar een vaste werkaanstelling kan worden overlegd. Heb je geen vaste werkaanstelling dan wordt de borg verhoogd tot 3 x de kale huurprijs.

Inkomensnorm

Het bruto maandelijks inkomen dient tenminste 3 x de kale maandhuur te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, loonbeslag, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht.

Let op:

 • Een gezamenlijk gevormd inkomen van een partner wordt slechts voor de helft meegerekend op het totaalbedrag.
 • Indien je geen vast inkomen hebt maar wel een aanzienlijk eigen vermogen (vrij beschikbaar spaargeld), kan je in overleg in aanmerking komen voor een woning. Vraag dit bij ons na voordat je je aanmeldt.
 • Bij onvoldoende inkomen zijn er twee mogelijkheden om aan deze norm te voldoen: een hogere borg en/of een “garantstelling”. Bij een garantstelling staat iemand garant voor de huurder; deze persoon voldoet wel aan de inkomensnorm (5x de huurprijs).

Bezichtigingen

De bezichtiging kan enkel verzorgd worden na het ontvangen van een volledige inschrijving via onze website. Deze inschrijving is gratis en voor onbepaalde tijd beschikbaar. Per mail word je tevens op de hoogte gehouden van nieuw aanbod.

Overgaan tot huren

Heb je na de bezichtiging interesse in de woning en wil je daadwerkelijk overgaan tot huren? Controleer goed of je aan de gestelde voorwaarden voldoet en lees ook de pagina screening door. Hier wordt aangegeven welke documenten je dient te kunnen overleggen. Vervolgens maak je een profiel aan via  https://hopmanswonen.verhuurtbeter.nl/. Via deze portal worden jouw documenten opgevraagd en word je gescreend. Het aanmaken van dit profiel kost eenmalig € 30,00 voor 12 maanden. Er vindt geen restitutie plaats.

Niet in aanmerking

Wanneer kom je niet in aanmerking voor een woning bij ons:

 • Uitsluitend een Bijstand- Daklozen- Wajong- of soortgelijke uitkering hebt.
 • Je te maken hebt met schuldhulpverlening (minnelijk of wettelijk WSNP).
 • Een negatieve creditcheck.
 • Er geen volledige inschrijving is.
 • Een van de gevraagde documenten om te screenen ontbreken.