In optie
Bergen op Zoom
Augustalaan
Appartement
2 slaapkamers
83
Gestoffeerd
Huurprijs1.200,00p.m.
Beschikbaar per 01-04-2024

Het in dit fraaie complex gelegen appartement komt beschikbaar per 1 April 2024. Dit appartement is voorzien van 2 ruime slaapkamers, een ruim balkon en een privé parkeerplaats en een berging in de parkeerkelder.
Het appartement tevens het gehele complex is ruim opgezet. Het appartement leent zich voor minder validen met een lift en ruime doorgangen.

Het complex `Le Belvedère` heeft een gunstige ligging. Op korte afstand van het centrum maar toch heerlijk rustig gelegen met uitkijk over de Brabantse Wal.

Dit appartement wordt bij voorkeur verhuurd voor langere periode. Bent u geïnteresseerd, neem dan snel contact met ons op!

Huurgegevens

Beschikbaar vanaf01-04-2024
HuurovereenkomstOnbepaalde tijd

Huurprijs, borg en inkomensnorm

Maandelijkse huurprijs1.200,00
Borg1.200,-
Bruto inkomensnorm3.600,-p.m.
Let op, deze woning is in optie. U kunt nog wel reageren om op de reservelijst van deze woning te komen.

Deel

Kenmerken.

Type woningAppartement
Woonoppervlakte83
Aantal slaapkamers2
Aantal kamers3
Aantal toiletten1
Aantal bouwlagen1
VloerLaminaat
OpleveringGestoffeerd
Bouwjaar2008
EnergielabelA

Huurprofiel.

Minimaal bruto inkomen: 3.600,-
Extra informatie.Apart toiletAparte doucheBalkonGarageKelderLigbadVrij parkeren

Algemene omschrijving van deze woning

Het in dit fraaie complex gelegen appartement komt beschikbaar per 1 April 2024. Dit appartement is voorzien van 2 ruime slaapkamers, een ruim balkon en een privé parkeerplaats en een berging in de parkeerkelder.
Het appartement tevens het gehele complex is ruim opgezet. Het appartement leent zich voor minder validen met een lift en ruime doorgangen.

Het complex `Le Belvedère` heeft een gunstige ligging. Op korte afstand van het centrum maar toch heerlijk rustig gelegen met uitkijk over de Brabantse Wal.

Dit appartement wordt bij voorkeur verhuurd voor langere periode. Bent u geïnteresseerd, neem dan snel contact met ons op!

Indeling van deze woning:

Begane grond:
Op de begane grond is de algemene entree aan de voorzijde van het gebouw.Via een video-intercom is de algemene deur vanuit het appartement te openen. Via de beide ingangen zijn alle verdiepingen bereikbaar met trap en lift.Ook is het hele gebouw te berieken via de hal aan de achterzijde.

De bergingen en parkeergarage zijn gelegen in het souterrain. Het appartement beschikt over een eigen bergruimte en eigen parkeerplaats.

Tweede verdieping:
Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van het complex. Deze etage wordt gedeeld met 3 andere appartementen.
De entree in het appartement is in de hal. Via de hal zijn de woonruimtes bereikbaar.

Het appartement beschikt over een woonkamer met open keuken en berging . De woonkamer is circa 42 m2 en de keuken circa 6 m2. Met een baropstelling wordt de keuken op een speelse wijze gescheiden van de woonkamer.
Vanuit de woonkamer is het balkon aan de voorzijde van het complex bereikbaar. Via de keuken is de inpandige berging / CV-ruimte bereikbaar. In deze berging vind u tevens de opstelplaats voor het wasmachine en droger terug.

Het appartement beschikt over 2 slaapkamers van 13 m2 en 9 m2.

De badkamer (5 m2) heeft een ruime opzet met daarin een ligbad, douche en wastafel.

Het balkon is gelegen aan de voorzijde van het complex met prachtig uitzicht over de Bergse polder en de Brabantse Wal. Het balkon in zijn geheel is circa 14 m2. Het praktische zitgedeelte van het balkon is 10 m2.

Parkeergarage:
In de afgesloten parkeergarage beschikt het appartement over een eigen parkeerplaats en een aparte (fietsen)berging van circa 6m2 ook ideaal voor opslag. Middels een automatische roldeur is het souterrain bereikbaar aan de zijkant van het complex.

Huurtermijn

Dit appartement wordt bij voorkeur verhuurd voor een langere periode. Er geldt een minimale duur van 24 maanden welke daarna voor onbepaalde tijd doorloopt.

Oplevering woning

Het appartement wordt "deels gestoffeerd" opgeleverd. In het gehele appartement is een lichte laminaatvloer aanwezig en alle wanden zijn afgewerkt met afneembaar skinbehang.
Eventueel zijn er bepaalde zaken ter overname vanuit de huidige bewoners zoals vitrage,verlichtiging. zonnescherm en een vliegenhor.

Voorwaarden.

Huurdersprofiel

 • Als kandidaat dient u te beschikken over een inkomen. Dit inkomen kan zijn:
  • een actieve loopbaan bij een werkgever,
  • een eigen bedrijf hebben welke tenminste 3 jaar actief is,
  • een pensioen,
  • inkomen uit werk i.c.m. studiefinanciering of alleen studiefinanciering (i.c.m. extra waarborgsom)
 • Een geldige verblijfstitel in Nederland;
 • Een positief betalingsverleden blijkens een creditcheck;
 • U kunt communiceren in het Nederlands of Engels;
 • Wanneer u transparant bent over vragen en antwoorden betreffende uw aanvraag;

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een waarborgsom aan de verhuurder verschuldigd. Voor deze woning wordt een waarborgsom gerekend van 1.200,- indien er aantoonbaar een vaste werkaanstelling kan worden overlegd. Heeft u geen vaste werkaanstelling dan wordt de borg verhoogd tot 3 x de kale huurprijs.

Inkomensnorm

Het bruto maandelijks inkomen dient tenminste 3 x de kale maandhuur te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, loonbeslag, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Let op:
 • Een gezamenlijk gevormd inkomen van een partner wordt slechts voor de helft meegerekend op het totaalbedrag.
 • Indien u geen vast inkomen hebt maar wel een aanzienlijk eigen vermogen (vrij beschikbaar spaargeld), kunt u in overleg in aanmerking komen voor een woning. Vraag dit bij ons na voordat u uzelf aanmeldt.
 • Bij onvoldoende inkomen zijn er twee mogelijkheden om aan deze norm te voldoen: een hogere borg en/of een “garantstelling”. Bij een garantstelling staat iemand garant voor de huurder; deze persoon voldoet wel aan de inkomensnorm (5x de huurprijs).

Bezichtigingen

De bezichtiging kan enkel verzorgd worden na het ontvangen van een volledige inschrijving via onze website. Deze inschrijving is gratis en voor onbepaalde tijd beschikbaar. Per mail wordt u tevens op de hoogte gehouden van nieuw aanbod.

Overgaan tot huren

Heeft u na de bezichtiging interesse in de woning en wilt u daadwerkelijk overgaan tot huren? Controleer goed of u aan de gestelde voorwaarden voldoet en lees ook de pagina screening door. Hier wordt aangegeven welke documenten u dient te kunnen overleggen.

Niet in aanmerking

Wanneer u niet in aanmerking komt voor een woning bij ons:
 • Uitsluitend een Bijstand- Daklozen- Wajong- of soortgelijke uitkering hebt.
 • U te maken heeft met schuldhulpverlening (minnelijk of wettelijk WSNP).
 • Een negatieve creditcheck.
 • Er geen volledige inschrijving is.
 • Een van de gevraagde documenten om te screenen ontbreken.

Huurprijs en kosten overzicht.

Maandelijkse huurprijs.

Kale huurprijs1.200,00
Totaal1.200,00

Borg.

Borg1.200,00
Vraag over woning

Wat wilt u graag weten?

Stel hieronder uw vraag over deze woning.