Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor deze woning hanteren wij een minimaal bruto maandelijks inkomen en u dient een waarborgsom te kunnen voldoen voor aanvang van de huur.

Berekening: 3 x [brutomaandhuur]

Let op: Indien u zelfstandig ondernemer bent of u heeft een inkomen anders dan uit een dienstverband voor een werkgever, dan kan er een afwijkende inkomensnorm gehanteerd worden.

Willemstad

Andries vierlinghlaan
1.500,- p.m.

VOLLEDIG GEMEUBILEERDE 2-ONDER-1-KAP WONING te Willemstad. Deze riante woning is gelegen aan de rand van de woonwijk in een kindvriendelijke en doodlopende straat. De woning is recentelijk gerenoveerd en van alle moderne gemakken voorzien.

Willemstad is een vestingstad en voormalige gemeente in de gemeente Moerdijk, in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Willemstad ligt waar Volkerak en Hollandsch Diep elkaar ontmoeten.

Willemstad beschikt over de fraaie bezienswaardigheden en daarbij ook een groene omgeving.

Woonhuis
Woonhuis
Gemeubileerd
Gemeubileerd
4
4 slaapkamer(s)
01-07-2021
01-07-2021
1.500,- p.m.

Kenmerken van dit object

Algemeen

Beschikbaar vanaf
01-07-2021
Maximale huurperiode
12 maanden
Type huurovereenkomst
Naar aard van korte duur
Woonoppervlakte
133 m2
Perceelgrootte
163 m2
Bouwlagen
3
Energielabel
C
Aantal slaapkamers
4
Aantal kamers
6
Aantal toiletten
2
Vloer
Hout
Oplevering
gestoffeerd en gemeubileerd
Bouwjaar
1980

Voorzieningen

Apart toilet
Aparte douche
Balkon
Begane grond aanwezig
Ligbad
Open haard
Tuin
Vrij parkeren

Over dit object

Algemene omschrijving van deze woning

VOLLEDIG GEMEUBILEERDE 2-ONDER-1-KAP WONING te Willemstad. Deze riante woning is gelegen aan de rand van de woonwijk in een kindvriendelijke en doodlopende straat. De woning is recentelijk gerenoveerd en van alle moderne gemakken voorzien.

Willemstad is een vestingstad en voormalige gemeente in de gemeente Moerdijk, in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Willemstad ligt waar Volkerak en Hollandsch Diep elkaar ontmoeten.

Willemstad beschikt over de fraaie bezienswaardigheden en daarbij ook een groene omgeving.

indeling van deze woning:

Begane grond:

Voortuin:
De woning is voorzien van een voortuin welke grotendeels bestraat is met enkele borders met groen en beplanting.

De woning komt u binnen in de hal. In de hal zijn o.a. gesitueerd de garderobe, meterkast, toilet en de toegang richting de woonkamer.
Van de ruimte tussen de toilet en buitenmuur is handig gebruik gemaakt om een garderobe-hoek te creëren.

De volledig betegelde toilet is recentelijk gerenoveerd en v.v. een zwevend toilet en fonteintje.

De meterkast is o.a. voorzien van een waterontharder waardoor u geen last van kalkaanslag heeft.

De L-vormige woonkamer (ca. 52 m2) heeft een zeer ruime opzet. Een grote eethoek en zithoek zijn aanwezig. De woonkamer is v.v. een houten vloer, open haard, schuifpui richting tuin en een draaitrap naar de 1e etage.

Via de woonkamer is de keuken met een open doorgang bereikbaar. De keuken is van alle gemakken voorzien waaronder een oven, magnetron, vriezer, koelkast, vaatwasser, kookplaat met 4 inductiepitten en 1 wok brander (gas), afzuigkap en diverse losse apparaten zoals een koffieapparaat, waterkoker, mengmachine.
Daarnaast is ook het benodigde serviesgoed aanwezig zoals borden, glazen, bestek et cetera.

Achtertuin:
De achtertuin is keurig aangelegd en v.v. 2 terrassen en een brede doorloop van de woning naar de berging. Aan de zijdes is de tuin voorzien van beplanting.
Aan de achterkant van de tuin is een stenen berging (ca. 9 m2) aanwezig welke v.v. is elektra. Via de achterkant kunt u de tuin verlaten via de houten poort.

Eerste (1e) etage:
Op de eerste etage zijn aanwezig een kleine overloop, slaapkamer 1, badkamer, (slaap)kamer 2, bergkast en trapopgang naar de tweede etage.

Slaapkamer 1 (ca. 11 m2) is v.v. een 2-persoonsbed, tapijtvloer, inbouwkast met schuifdeuren over de gehele breedte en rolluiken.

(Slaap)kamer 2 (ca. 19 m2) is v.v. een gedeelde opstelling. Het voorste gedeelte is ingericht als kantoorruimte en het achterste gedeelte als wasruimte. Hier staan o.a. de wasmachine en droger.
Deze kamer is eenvoudig om te zetten naar een slaapkamer. Daarnaast is deze kamer v.v. een balkon gelegen op de achterzijde van de woning met uitkijk over de achtertuin.
Deze kamer is v.v. een PVC-vloer en ook rolluiken.

De luxe badkamer is v.v. een ligbad met whirlpoolfunctie, 2e toilet (zwevend), wastafel inclusief meubel, ingebouwde wandkast en inloopdouche. De badkamer is volledig betegeld.

Tweede (2e) etage:
Met een vast trap is de tweede etage bereikbaar. Op deze etage zijn aanwezig een ruime overloop en slaapkamer 3 en slaapkamer 4.

Slaapkamer 3 (ca. 11 m2) is gelegen aan de achterzijde en v.v. een PVC-vloer, 2-persoonsbed, kunststof kozijnen met rolluiken en tevens een afgesloten kast waarachter de Cv-installatie (Remeha Avanta) zich bevind.

Slaapkamer 4 (ca. 10 m2) is gelegen aan de voorzijde en v.v. een laminaatvloer, 1-persoonsbed, houten kozijnen met rolluik (aan binnenkant).

Extra informatie:

- Deze woning wordt volledig gestoffeerd en gemeubileerd aangeboden.
- Ideaal geschikt voor EXPATS of voor een overbrugging van circa 12 maanden.
- De woning is recentelijk gerenoveerd
- In perfecte staat van onderhoud.
- Volledig voorzien van rolluiken.
- Optioneel kunt u gebruik maken van een schoonmaker en hovenier.

Over de huurprijs en meer...

Maandelijkse huurprijs 1.500,-
Waarborgsom 3.000,-
Bruto inkomensnorm 4.500,- p.m.

Vraag het aan Coen Michielsen

Heb je vragen over deze woning of wil je graag een bezichtiging? Neem contact op met Coen Michielsen.

Bel: 0164 – 857151
Mail: coen@hopmanswonen.nl

Voorwaarden

Huurdersprofiel

 • Als kandidaat moet je beschikken over een inkomen. Dit inkomen kan zijn:
  • een actieve loopbaan bij een werkgever,
  • een eigen bedrijf hebben welke tenminste 3 jaar actief is,
  • een pensioen,
  • inkomen uit werk i.c.m. studiefinanciering of alleen studiefinanciering (i.c.m. extra waarborgsom)
 • Een geldige verblijfstitel in Nederland;
 • Een positief betalingsverleden blijkens een creditcheck;
 • Je kunt communiceren in het Nederlands of Engels;
 • Wanneer je transparant bent over vragen en antwoorden betreffende uw aanvraag;

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een waarborgsom aan de verhuurder verschuldigd. Voor deze woning wordt een waarborgsom gerekend van 3.000,- indien er aantoonbaar een vaste werkaanstelling kan worden overlegd. Heb je geen vaste werkaanstelling dan wordt de borg verhoogd tot 3 x de kale huurprijs.

Inkomensnorm

Het bruto maandelijks inkomen dient tenminste 3 x de kale maandhuur te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, loonbeslag, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht.

Let op:

 • Een gezamenlijk gevormd inkomen van een partner wordt slechts voor de helft meegerekend op het totaalbedrag.
 • Indien je geen vast inkomen hebt maar wel een aanzienlijk eigen vermogen (vrij beschikbaar spaargeld), kan je in overleg in aanmerking komen voor een woning. Vraag dit bij ons na voordat je je aanmeldt.
 • Bij onvoldoende inkomen zijn er twee mogelijkheden om aan deze norm te voldoen: een hogere borg en/of een “garantstelling”. Bij een garantstelling staat iemand garant voor de huurder; deze persoon voldoet wel aan de inkomensnorm (5x de huurprijs).

Bezichtigingen

De bezichtiging kan enkel verzorgd worden na het ontvangen van een volledige inschrijving via onze website. Deze inschrijving is gratis en voor onbepaalde tijd beschikbaar. Per mail word je tevens op de hoogte gehouden van nieuw aanbod.

Overgaan tot huren

Heb je na de bezichtiging interesse in de woning en wil je daadwerkelijk overgaan tot huren? Controleer goed of je aan de gestelde voorwaarden voldoet en lees ook de pagina screening door. Hier wordt aangegeven welke documenten je dient te kunnen overleggen. Vervolgens maak je een profiel aan via  https://hopmanswonen.verhuurtbeter.nl/. Via deze portal worden jouw documenten opgevraagd en word je gescreend. Het aanmaken van dit profiel kost eenmalig € 30,00 voor 12 maanden. Er vindt geen restitutie plaats.

Niet in aanmerking

Wanneer kom je niet in aanmerking voor een woning bij ons:

 • Uitsluitend een Bijstand- Daklozen- Wajong- of soortgelijke uitkering hebt.
 • Je te maken hebt met schuldhulpverlening (minnelijk of wettelijk WSNP).
 • Een negatieve creditcheck.
 • Er geen volledige inschrijving is.
 • Een van de gevraagde documenten om te screenen ontbreken.