Bergen op Zoom

Buitenvest

Het betreft hier een kantoorruimte, gelegen op het 'Gemcast' terrein in Bergen op Zoom, staat dit pand beschikbaar voor de verhuur. Kenmerkend voor dit terrein is goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen en de diversiteit van ondernemingen.

Kenmerken van dit object

Algemeen

Huurbetaling
per maand
Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
bestaande bouw
Perceelgrootte
80 m2
Inhoud
280 m3
Bouwlagen
1
Energielabel
niet beschikbaar
Aantal kamers
5
Parkeerplaatsen
2
Bouwjaar
1930

Voorzieningen

Kabelgoten
Kamerindeling
Systeemplafond
Te openen ramen
Toilet
Verwarming

Over dit object

Indeling van dit object

Op dit moment zijn er verschillende ruimtes beschikbaar in Bergen op Zoom. De ruimtes zijn gelegen op de begane grond en hebben een totale gebruiksoppervlakte van circa 75 m².

De kantoorruimtes zijn gelegen op bedrijventerrein 'Gemcast' te Bergen op Zoom.
Kenmerkend voor dit bedrijventerrein is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen, door de ligging nabij de A4 en A58. De steden in de omgeving zoals Antwerpen, Goes, Roosendaal, Breda en Rotterdam zijn prima bereikbaar.

Ook middels openbaar vervoer is het object goed bereikbaar, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 500 meter loopafstand.

De hal (circa 6 m²) heeft een tapijtvloer, gedeeltelijk stucwerk en een systeemplafond.

Kantoorruimte 1 (circa 15 m²) heeft een tapijtvloer, gedeeltelijk stucwerk en een systeemplafond. Tevens heeft deze ruimte toegang tot het toilet (circa 6,5 m²). Deze ruimte is gebruikt als wachtruimte.

Kantoorruimte 2 (circa 18 m²) heeft ook een tapijtvloer, gedeeltelijk stucwerk en een systeemplafond. De ruimte is voornamelijk gebruikt als kantoor. In deze ruimte staat een bureau, stoel en printer.

kantoorruimte 3 (circa 13,5 m²) ligt aan de zijkant van het pand en heeft toegang tot kantoorruimte 2. Kantoorruimte 4 (circa 16,5 m²) ligt aan de andere kant van het pand en biedt veel mogelijkheden om in te delen.

Extra informatie

Kortom een prachtig pand met veel mogelijkheden voor uw onderneming. En dat op een mooie locatie in Bergen op Zoom! Benieuwd naar alle beschikbare informatie over deze bedrijfsruimte? Neem contact met ons op. Uiteraard kunt u ook een geheel vrijblijvende bezichtiging van deze bedrijfsruimte inplannen.

Vraag het aan Jorn Hopmans

Heb je vragen over deze woning of wil je graag een bezichtiging? Neem contact op met Jorn Hopmans.

Bel: 0164 – 857151
Mail: jorn@hopmanswonen.nl

Altijd de nieuwste woningen in je mail

Blijf op de hoogte van nieuwe woningen.