Uitbreiding kantoor Roosendaal!

De vijfde verbouwing in vier jaar tijd voor Hopmans Wonen in Roosendaal is aanstaande. Tussen de zes en acht weken komt er 40 vierkante meter kantoorruimte bij. De buitenkant is intact gebleven, maar binnenin is het één en ander wel veranderd. Met de huidige groei in het personeelsbestand en omdat we op een mooie locatie zitten nabij het centrum is de keuze gemaakt voor een uitbreiding van het huidige bedrijfspand.

Bouwinfo

OPDRACHTGEVER          Hopmans Wonen

ARCHITECT                      Algra & Marechal Architecten

INSTALLATEUR                Elkor Elektrotechniek B.V.

OPLEVERING                   September 2018 

AANPAK EN UITVOERING

Het kantoor aan de Burgemeester Prinsensingel 38, dat in 2009 werd betrokken, is als gevolg van de groei van de onderneming te klein geworden. Het nieuwe pand voldoet aan alle verwachtingen en hoeft niet opgesplitst te worden, alles ligt onder één dak, erg praktisch en effectief. De kantoorruimte op de benedenverdieping biedt meerdere werkplekken met een vergaderruimte en een sfeervolle ontvangstruimte voor de klanten.

Het karakteristieke gebouw, dat middenin het centrum van Roosendaal staat, is het vijfde project dat onder handen genomen wordt. Waar de voorkant van het gebouw destijds diende als receptie, worden nu meerdere werkplekken gemaakt. Ook aan de achterkant van het pand is er veel verbouwd. Er komt een riante vleugel aan van 5 x 8 m2 met een extra vloeroppervlakte van 40 vierkante meter.

Begin juni 2018 werd gestart met de verbouwing die verwacht wordt over een paar weken afgerond te worden.

Meer weten over ons kantoor?

Like onze Facebookpagina en lees de laatste updates die geheel in het teken staan van Hopmans Wonen.

 

Deel dit verhaal
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email