GEZOCHT! Word jij onze nieuwe verhuurmakelaar?

Door de groei van onze organisatie hebben wij een vacature beschikbaar voor onze vestiging in TERNEUZEN als:

                                        – Verhuurmakelaar (40 uur p/week)

Functie omschrijving

Hopmans Wonen is een jong en dynamisch bedrijf, wat bemiddeling, beheer, in- en verhuur van woningen als belangrijkste taken heeft.

Als Verhuurmakelaar ben je verantwoordelijk voor het verhuren én beheren van onroerend goed. Een commerciële instelling is het sleutelwoord; je onderhoudt en versterkt de relatie met de klant(en), je bezichtigt en neemt het huuraanbod op met potentiële huurders en je draagt bij aan het ontwikkelen, implementeren en uitbreiden van het dienstverleningsconcept. De standplaats van deze functie is vestiging Terneuzen.

Belangrijke taken in deze zijn:

  • Het verwerven van nieuw (woning) aanbod;
  • Voeren van de onderhandelingen en het maken van de juiste match;
  • Actief meewerken aan de leegstandsbeperking;
  • Doorlopen en afwikkelen van de complete verhuurprocedure;
  • Opnemen van objecten die in de verhuur gaan (fotograferen en omschrijven van de woningen in het Nederlands en indien nodig in het Engels);

Functie eisen:

Zoals uit de functieomschrijving is af te lezen, zijn wij op zoek naar een assertief en daadkrachtig persoon met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je kunt werken met Word, Excel, Outlook en een CRM pakket en voelt je thuis op het gebied van social media. Een goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift zijn een vereiste. Tenminste HBO werk- en denkniveau en in bezit te zijn van rijbewijs B.

Persoonskenmerken:

Bij onze organisatie en cultuur past een persoon die in staat is zowel zelfstandig als in teamverband gestructureerd te werken. Ook dien je te beschikken over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bovendien ben je communicatief vaardig. Woonachtig is in Zeeuws-Vlaanderen en affiniteit met onroerend goed is een vereiste.

Denk je de geschikte kandidaat te zijn voor deze gevarieerde en uitdagende baan in een jong, energiek en dynamisch team, reageer dan z.s.m. middels het schrijven van een motivatiebrief met curriculum vitae. Deze is te richten aan:  Hopmans Wonen B.V. t.a.v. Jorn Hopmans. Bij voorkeur per e-mail: jorn@hopmanswonen.nl of per post naar:

Hopmans Wonen BV

t.a.v. J. Hopmans

Veilingdreef 21

4614 RX  Bergen op Zoom

Deel dit verhaal
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email