GEZOCHT! Word jij ons nieuwe aanspreekpunt?

Door de groei van onze organisatie hebben wij een vacature voor een:

                              – Administratief Medewerkster / Receptioniste –

Functieomschrijving:

Het betreft een brede, uitdagende en dynamische fulltime (40 uur per week) functie waarin je verantwoordelijk bent voor o.a. administratieve- en secretariële zaken.

Hopmans / Acser Wonen B.V. is een jong en dynamisch bedrijf, wat bemiddeling, beheer, in- en verhuur van woningen als belangrijkste taken heeft.

Als Administratief medewerk(st)er verzorg je het eerste contact namens 3 vestigingen (Bergen op Zoom, Roosendaal en Terneuzen). De standplaats van deze functie is vestiging Roosendaal.

Belangrijkste taken in deze zijn:

De functie Administratief medewerk(st)er is verdeeld in 3 hoofdtaken:

  • Secretarieel medewerk(st)er / secretaresse: De nadruk ligt op het opstellen, uitwerken en afhandelen van schriftelijke en mondelinge communicatie en correspondentie.
  • Receptionist(e) / telefonist(e): De nadruk ligt op het ontvangen van bezoekers, het verwerken van telefoonverkeer en het onderhouden van klantcontact.
  • Bedrijfsadministratief medewerk(s)er: De nadruk ligt op zaken als archivering, debiteurenbeheer en verwerking van de interne procedures.

Overige taken zijn:

  • Ontvangen van bezoekers;
  • Verzorgen van telefonische correspondentie. Eerste aanspraakpunt bij inkomende telefoontjes;
  • Beheren van het ticketsysteem;
  • Invoeren van administratieve gegevens in geautomatiseerde systemen;
  • Dossier verwerking;
  • Klachtenafhandeling;

 Functie eisen:

Zoals uit de functieomschrijving is af te lezen, zijn wij op zoek naar een proactief en betrouwbaar persoon met actuele kennis over computervaardigheden m.b.t. automatiseringssoftware, sociale en communicatieve vaardigheden. Een goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Tenminste MBO niveau 3 werk- en denkniveau en ervaring in een soortgelijke functie zijn een vereiste.

Persoonskenmerken:

Bij onze organisatie en cultuur past een persoon die in staat is zowel zelfstandig als in teamverband gestructureerd te werken. Beschikt over een no-nonsense mentaliteit met een praktische instelling. Bij voorkeur woonachtig in Roosendaal of omgeving.

Denk je de geschikte kandidaat te zijn voor de gevarieerde en uitdagende baan in een jong, energiek en dynamisch team, reageer dan z.s.m. middels het schrijven van een motivatiebrief met C.V. vóór 15-05-2018  en deze te richten aan:  Hopmans / Acser Wonen B.V. t.a.v. Jorn Hopmans. Bij voorkeur per e-mail: jorn@hopmanswonen.nl of eventueel per post naar:

Hopmans / Acser Wonen BV

t.a.v. J. Hopmans

Burgemeester Prinsensingel 38

4701 HN  Roosendaal

Deel dit verhaal
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email